Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена)

КОД ТОВАРУ: 22118
  • Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена)
  • Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) - Фото №2
  • Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) - Фото №3
Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена)
Термофутболка з довгим рукавом підходить для повсякденного носіння, а також при активних фізичних навантаженнях. Матеріал: Seamless 150g складається з: 97% поліпропілену (Siltex), 3% еластану. Прекрасно відводить вологу і створює оптимальний температурний режим.
Lasting
  • Термофутболка женская с длинным рукавом Lasting Atala (белая)
  • Термофутболка женская с длинным рукавом Lasting Atala (темно-зеленая)
  • Термофутболка женская с длинным рукавом Lasting Atala (черная)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
815 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
SM, L-XL
Вид
Футболка
Категорія
Жіноче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
ATALA 6262
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жіноча термофутболка Lasting Atala з довгим рукавом завдяки еластичному матеріалу Seamless 150g, дозволять Вам відчувати комфорт при щоденному використанні, а також при активній фізичному навантаженні.
Seamless 150g складається з: 97% поліпропілену (Siltex), 3% еластану. Володіє властивостями швидкого відведення вологи, завдяки чому Ваша шкіра залишається сухою. Забезпечує терморегуляцію при низьких температурах. Термофутболка відмінно розтягується і має анатомічні зони для відчуття більшого комфорту в місцях активного потовиділення.
Штучний волокно Siltex (поліпропілен), завдяки гладкій поверхні, забезпечує швидкий відвід виділеної організмом вологи. Підтримує оптимальний тепловий режим, навіть при дуже низьких температурах.
Термофутболка жіноча Lasting Atala рекомендується для шкарпетки в перехідний період, в якості єдиного кулі одягу, а також взимку - як нижню білизну.
Підходять для: повсякденного носіння, трекінгу, велоспорту, зимових видів спорту.

Особливість матеріалу термофутболки:
- відведення вологи;
- двошаровий кулірна в'язка;
- циркуляція повітря;
- в'язка-сітка для поліпшення вентиляції.

Особливості термофутболки:
- тонкий плоский шов;
- рукав реглан;
- безшовна в'язка.

Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala - максимум тепла при низьких температурах!

Характеристики:
Матеріал: Seamless 150g: 97% поліпропілену, 3% еластану.
Колір: темно-зелений.
Розміри: SM, L-XL.


Переглянути таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Компанія Lasting була заснована в 1991 році, і за короткий період часу змогла завоювати світове визнання і популярність. Білизна для спорту, активного відпочинку і полювання виготовлено з високоякісних матеріалів, які дозволяють відчувати комфорт в одязі даного виробника при активних фізичних навантаженнях.


Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) купити за вигідною ціною 815 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) - Фото №2 Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена)"

Переваги: Красивая, стильная, теплая
Недоліки: Нет
Коментар: Надоело ходить в зимний период как капуста, поэтому осенью купила себе термофутболку, купила с длинным рукавом, цвет выбрала зеленый, смотрится стильно и красиво, ношу ее даже на работу. Очень теплая, когда на работе не топили, все сидели укутанные, а я в своей футболке. Теперь под зимнюю одежду не одеваю ни кофты, ни свитеры - меня греет футболка.
16 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: отлично сохраняет тепло, при этом вентиляция, нет запаха
Недоліки: не заметила
Коментар: Хожу заниматься на каток, сейчас зимой назрела необходимость термобелья. Увидела в интернет-магазине термофутболку зеленую, цвет, фасон, все понравилось, Особенно функции, которыми белье обладает, и отвод влаги, и поддержание температуры, то что требуется при длительных занятиях на свежем воздухе.
30 Октября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Каролина
Надоело ходить в зимний период как капуста, поэтому осенью купила себе термофутболку, купила с длинным рукавом, цвет выбрала зеленый, смотрится стильно и красиво, ношу ее даже на работу. Очень теплая, когда на работе не топили, все сидели укутанные, а я в своей футболке. Теперь под зимнюю одежду не одеваю ни кофты, ни свитеры - меня греет футболка.
16 Ноября 2015
Снежана
Хожу заниматься на каток, сейчас зимой назрела необходимость термобелья. Увидела в интернет-магазине термофутболку зеленую, цвет, фасон, все понравилось, Особенно функции, которыми белье обладает, и отвод влаги, и поддержание температуры, то что требуется при длительных занятиях на свежем воздухе.
30 Октября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка жіноча з довгим рукавом Lasting Atala (темно-зелена) буде Вашим першим кроком. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Термофутболка женская Accapi X-Country Long Sleeve Shirt Woman 950, серебристая (А651-950) - M/L , Термофутболка женская Accapi X-Country Long Sleeve Shirt Woman 950, серебристая (А651-950) - M/L і Термофутболка женская Accapi X-Country Long Sleeve Shirt Woman 950, серебристая (А651-950) - M/L від знаменитих світових виробників 2150 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн