Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151

КОД ТОВАРУ: 121149
  • Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151
Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151
Особливості: Натуральна вовна мериноса, не подразнює шкіру. Плоскі шви.   Яскравий дизайн.   Вбирає вологу. Вентилюється тканину біля пахв. Характеристики: Розмір: XS, S, L, M. Матеріал: 100% шерсть. Щільність: 220 г / м2. Колір: синій.
Lasting
  • Термофутболка женская Lasting Wera 1212
  • Термофутболка женская Lasting Wera 5151
  • Термофутболка женская Lasting Wera 9090
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
2 217 грн
ЦІНА: 1 555 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 208 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
XS, S, M, L
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
WERA 5151
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151 - зимовий одяг, що захищає від морозів. У ній все мерзнуть жінки зможуть відчути комфорт, і навіть ризикнути спробувати зимові види спорту. В такому одязі безпечно проявляти активність в холоду, тому що вона захищає не тільки від вітру, але ще і вбирає вологу. Імовірність застудитися зводиться до нуля. Термофутболка можна носити як на голе тіло, так і другим шаром одягу, від цього її здібності не порушаться. Ця модель розроблена з довгим рукавом і коміром-стійкою. Шерсть приємна для тіла і зовсім не колеться завдяки фірмовому способу в'язки. Плоскі шви не відчуваються, а сама футболка повторює анатомічні вигини.


особливості:

·          Натуральна вовна мериноса, не подразнює шкіру;

·          Плоскі шви;

·          Яскравий дизайн;

·          Вбирає вологу;

·          Вентилюється тканину біля пахв.

Характеристики:

Розмір: XS, S, L, M;

Матеріал: 100% шерсть;

Щільність: 220 г / м2;

Колір: синій.

Виробник:   Lasting (Чехія).

Всі товари виготовлені в Чехії і проходять суворі критерії відбору. Фірма відома з 1991 року своєї термоодяг. Її можна використовувати в різних ситуаціях починаючи від активних видів спорту, закінчуючи полюванням. З нею ви точно не замерзнете взимку. Чеська фірма є також виробником одягу для армії. Тому зносостійкість товару забезпечена.

  


Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 555 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно планували зайнятися фігурою? Термофутболка жіноча Lasting Wera 5151 допоможе на шляху до мети. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки обрадує Вас високою якістю. Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS , Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS і Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS від топових світових брендів 2150 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі футболки та майки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн