Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690

КОД ТОВАРУ: 121217
  • Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690
Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690
особливості:   Виготовлена з вовни мериноса.   Двоколірна. Має капюшон.   Тканина біля пахв вентильована. Характеристики: Розмір: XS, S,   M. Матеріал: 100% шерсть. Щільність: 160 г / м2. Колір: чорно-рожева або чорно-фіолетова.
Lasting
  • Термофутболка женская Lasting Ela 9490
  • Термофутболка женская Lasting Ela 4690
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 297 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 173 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Розмір
XS, S, M
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
ELA 4690
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690 - тонка, але зігріває річ. Особливо стане в нагоді під час морозів. Її легко можна надягати на голе тіло в якості верхнього або нижнього шару одягу навіть у повсякденному житті. Ця модель виконана з натуральної вовни і в ній є капюшон, що захищає голову від вітру. Матеріал футболки м'який і приємний. Пот в такому одязі не затримується, на відміну від тепла. Тому ви будете себе комфортно почувати незалежно від погоди і фізичної активності.  

особливості:

·          Виготовлена з вовни мериноса;

·          двоколірна;

·          Має капюшон;

·          Тканина біля пахв вентильована.

Характеристики:

Розмір: XS, S,   M;

Матеріал: 100% шерсть;

Щільність: 160 г / м2;

Колір: чорно-фіолетова.

Виробник:   Lasting (Чехія).

Всі товари виготовлені в Чехії і проходять суворі критерії відбору. Фірма відома з 1991 року своєї термоодяг. Її можна використовувати в різних ситуаціях починаючи від активних видів спорту, закінчуючи полюванням. З нею ви точно не замерзнете взимку. Чеська фірма є також виробником одягу для армії. Тому зносостійкість товару забезпечена.


Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690 купити за вигідною ціною 1 297 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн магазині Терра Спорт
Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка жіноча Lasting Ela 4690 буде Вашим першим кроком. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L , Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L і Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L від знаменитих світових виробників 2150 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн