Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна)

КОД ТОВАРУ: 10817
  • Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна)
  • Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна) - Фото №2
Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна)
Zubr - термофутболка унісекс з довгим рукавом з вовни Merino wool medium. Ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю і швидке випаровування поту забезпечує одношаровий матеріал середньої товщини Woolsens medium. Даний матеріал також відмінно тримає тепло. Рекомендовано для використання як прохолодну погоду в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.
Lasting
  • Термофутболка унисекс с длинным рукавом Lasting Zubr (зеленая)
  • Термофутболка унисекс с длинным рукавом Lasting Zubr (черная)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 777 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 237 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL, 3XL
Вид
Футболка
Категорія
Унісекс
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
ZUBR 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Zubr - термофутболка унісекс з довгим рукавом з вовни Merino wool medium. Ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю і швидке випаровування поту забезпечує одношаровий матеріал середньої товщини Woolsens medium. Даний матеріал також відмінно тримає тепло. Рекомендовано для використання як прохолодну погоду в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.

Woolsens medium (100% merino wool, середня товщина, ребриста структура, 16 мікрон) - цей матеріал, виготовлений з вовни середньої товщини, чудово розтягується завдяки своїй ребристої структурі, що дозволяє спортсменам вільно рухатися. Це термобілизна можна використовувати як для повсякденного носіння, так і практично у всіх видах спорту, в тому числі в лижному спорті, сноуборді, яхтинг, альпінізмі. Термобілизна виготовлена з цього виду шерсті не лише виводить вологу, але і тримає тепло.

Merino wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

особливості:

- тонкий плоский шов;

- м'яка неколющая шерсть;

- не піддається займання.

Тип: Unisex, підходить як чоловікам, так і жінкам.

Температурний режим: +10 ...- 15 ° С.

Матеріал: 100% Merino wool medium, 180 гр.

Колір: чорний (9090).

Розміри: S, M, L, XL, XXL, XXXL. наявність потрібного кольору і розміру уточнюйте у оператора

Таблиця розмірів Lasting подивитися таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна) купити за вигідною ціною 1 777 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн магазині Терра Спорт
Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна) Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zubr (чорна) буде Вашим першим кроком. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L , Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L і Термофутболка женская с длинным рукавом Craft Active Crewneck LS WL black - L від знаменитих світових виробників 2150 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн