Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне

КОД ТОВАРУ: 392487
  • Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне
  • Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне - Фото №2
Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне
Дитячу термобілизну Haster ThermoСlima Термоактивне білизна захистить організм вашої дитини від холоду, поту і забезпечить відчуття комфорту при прогулянках, заняттях спортом або туризмі. Дитячу термобілизну HASTER ThermoClima пошито із застосуванням безшовної технології. Анатомічна конструкція дозволяє йому комфортно сидіти на тілі. Завдяки своєму унікальному складу білизна підходить для використання під час високих фізичних активностей. Мікрофібра легка і дихаюча. Шкіра вашої дитини буде постійно залишатися сухою через те, що піт буде виводитися назовні на інші шари одягу. Термоодяг забезпечує чудову терморегуляцію. Вона зберігає оптимальну температуру тіла. Дитино не будете надмірно перегріватися або охолоджуватися. Кофта і штани зручні у використанні і догляді. Вони не тиснуть і не натирають, не викликають подразнень і алергічних реакцій. Чи не вбирають запахи. Спортивне термобілизна не деформується при пранні і тривалому використанні. Мікрофібра не вицвітає і швидко сохне. Для ефективного функціонування білизни воно повинно бути ідеально підігнано до тіла. Правильний вибір розміру забезпечить комфортний мікроклімат для шкіри вашої дитини. Наш менеджер допоможе вам з підбором моделі, яка відмінно підійде конкретно під необхідні параметри.
Hanna Style
  • Комплект термобелья детский повседневный/спортивный Haster ThermoClima (SL90232) - серое
  • Комплект термобелья детский повседневный/спортивный Haster ThermoClima (SL90241) - черное
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 110 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 148 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Комплект
Категорія
Дитяче
АРТИКУЛ
SL90241
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячу термобілизну Haster ThermoСlima

Термоактивне білизна захистить організм вашої дитини від холоду, поту і забезпечить відчуття комфорту при прогулянках, заняттях спортом або туризмі. Дитячу термобілизну HASTER ThermoClima пошито із застосуванням безшовної технології. Анатомічна конструкція дозволяє йому комфортно сидіти на тілі. Завдяки своєму унікальному складу білизна підходить для використання під час високих фізичних активностей. Мікрофібра легка і дихаюча. Шкіра вашої дитини буде постійно залишатися сухою через те, що піт буде виводитися назовні на інші шари одягу. Термоодяг забезпечує чудову терморегуляцію. Вона зберігає оптимальну температуру тіла. Дитино не будете надмірно перегріватися або охолоджуватися.
Кофта і штани зручні у використанні і догляді. Вони не тиснуть і не натирають, не викликають подразнень і алергічних реакцій. Чи не вбирають запахи. Спортивне термобілизна не деформується при пранні і тривалому використанні. Мікрофібра не вицвітає і швидко сохне. Для ефективного функціонування білизни воно повинно бути ідеально підігнано до тіла. Правильний вибір розміру забезпечить комфортний мікроклімат для шкіри вашої дитини. Наш менеджер допоможе вам з підбором моделі, яка відмінно підійде конкретно під необхідні параметри.

склад:

  • Поліамід: 95%
  • Еластан: 5%
  • Колір чорний
  • Пол: Унісекс
  • Тип: Комплект
  • Стиль: Спортивний
  • Розміри: S (104-110 см), M (116-122 см), L (128-134 см), XL (140-146 см), XXL (152-158 см)

Комфортні температурні режими:

  • При низькій активності: від +20 до -15
  • При середній активності: від +5 до -15
  • При високій активності: від 0 до -15

Виробник: Hanna Style





Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне купити за вигідною ціною 1 110 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские комплекты одежды таких торгових марок, як наприклад: Hanna Style в онлайн магазині Терра Спорт
Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі комплекти одягу

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект термобілизни дитячий повсякденний / спортивний Haster ThermoClima (SL90241) - чорне буде Вашим першим кроком. В « Дитячі комплекти одягу » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі комплекти одягу здивує Вас своєю якістю. Комплект термобелья детский зимний Rough Radical Billy + подарок! (SL8034) - серый, 152-158 , Комплект термобелья детский зимний Rough Radical Billy + подарок! (SL8034) - серый, 152-158 і Комплект термобелья детский зимний Rough Radical Billy + подарок! (SL8034) - серый, 152-158 від знаменитих світових виробників 2164 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі комплекти одягу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі комплекти одягу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн