Тент-палатка China House Alexika бежева

КОД ТОВАРУ: 26151
  • Тент-палатка China House Alexika бежева
  • Тент-палатка China House Alexika бежева - Фото №2
  • Тент-палатка China House Alexika бежева - Фото №3
Тент-палатка China House Alexika бежева
Особливості намету: є великий модифікований тент на каркасній основі, висота становить 1,95 м. Сітка проти по всьому периметру, загерметизовані шви, протипожежна просочення тенту, сталевий каркас, швидко збирається і розбирається. Розмір: 350x350x195 см. Вага: 15,6 кг.
Alexika
  • Тент-палатка China House Alexika бежевая
  • Тент-палатка China House Alexika зеленая
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
9 657 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1289 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бежевий
Матеріал
Поліестер
Водостійкість тенту, мм
4000
Висота, см
195
Вага, кг
15,60
АРТИКУЛ
9159.0304
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тент-палатка China House Alexika бежева являє собою великий модифікований тент на каркасній основі, службовець захищеним і надійним простором для кухні або їдальні. Його висота становить 1,95 м., Що дозволяє дорослій людині стояти в повний зріст, не згинаючись. По всьому периметру тент оснащений проти сіткою. Шви його якісно загерметизовані термоусадочної стрічкою, що забезпечує захист від вологи. Матеріал, з якого виготовлений тент, просочений спеціальним складом, що запобігає розповсюдженню вогню.
Тент-палатка China House Alexika бежева швидко встановлюється і розбирається. Конструкція каркаса не передбачає зігнутих елементів, які з часом мають властивість руйнуватися, тому буде служити Вам багато років. Цей намет дозволить повноцінно відпочити великою дружною компанією.

Особливості тент-намети:
- великий модифікований тент на каркасній основі;
- висота становить 1,95 м;
- проти москітна сітка по всьому периметру;
- загерметизовані шви;
- ветроустойчивость низька;
- протипожежна просочення тенту;
- сталевий каркас;
- швидко збирається і розбирається.

Тент-палатка China House Alexika бежева - гарантує комфортний відпочинок!

Характеристики:
Вага:
15,6 кг.
Розмір: 350x350x195 см.
Розмір в чохлі: 92x22 см.
Матеріал тенту: Polyester 190T PU 4000 mm.
Матеріал дна: Polyethylene 4000 mm.
Матеріал дуг: Steel 16 мм.
Кількість входів: 2.
Сезонність: весна-осінь.
Колір: бежевий.

Виробник: Alexika (США).
Alexika - міжнародна компанія, зареєстрована в США в 1995 році. Своєю появою вона зобов'язана групі друзів-ентузіастів, захоплених подорожами і гірськими сходженнями. На самому початку компанія була зосереджена на виробництві екстремальних наметів і спальників, а з розвитком бізнесу сферою її інтересів стає також виробництво спорядження для трекінгу і кемпінгу. До сьогоднішнього дня компанія випустила велику колекцію туристичних наметів, спальних мішків і килимків для екстриму, трекінгу та кемпінгу. Товарів цієї лінії притаманні ті ж надійність і комфорт, що і створюваним для екстремального спорту. Один з великих постачальників туристичного спорядження в Центральній і Східній Європі, Alexika следут основному своїм концептом: "Alexika - comfort in details" (Alexika - комфорт в деталях).


Тент-палатка China House Alexika бежева вибрати за доступною вартості 9 657 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Туристические тенты таких брендів, як наприклад: Alexika в каталозі магазина Terrasport
Тент-палатка China House Alexika бежева Тент-палатка China House Alexika бежева - Фото №2 Тент-палатка China House Alexika бежева - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тент-палатка China House Alexika бежева"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні тенти

Давно хотіли зайнятися спортом? Тент-палатка China House Alexika бежева - це Ваш перший крок. В « Туристичні тенти » є все, що знадобиться спортсмену. Туристичні тенти здивує Вас своєю оригінальністю. Тент Hannah Skyline 4 thyme , Тент Hannah Skyline 4 thyme і Тент Hannah Skyline 4 thyme від кращих світових виробників 6928 Ви можете знайти в нашій категорії Туристичні тенти . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Туристичні тенти . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн