Візок для перевезення брусів SS00498

КОД ТОВАРУ: 154990
  • Візок для перевезення брусів SS00498
Візок для перевезення брусів SS00498
Розмір: 68х50 см. Платформа: висотою 10 см. Матеріал: сталь. Особливості: для перевезення гімнастичних брусів; надійна і довговічна конструкція; на поворотних коліщатках; стійке полімерне покриття.
Украина
КУПИТИ
ЦІНА:
5 444 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 727 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SS00498
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Візок для перевезення брусів SS00498 - призначена для розміщення на ній гімнастичних брусів і переміщення їх у зручний для зберігання місце. Стійка конструкція з профільних труб з порошковим полімерним покриттям. Необхідне обладнання для гімнастичних залів.

особливості:
- для перевезення гімнастичних брусів;
- надійна і довговічна конструкція;
- на поворотних коліщатках;
- стійке полімерне покриття.

Характеристики:
Розмір:
68х50 см;
Платформа: висотою 10 см;
Матеріал: сталь.

Виробник: Україна.
Український виробник завойовує ринок металевих конструкцій завдяки недорогому виробництву в поєднанні з новітніми технологіями. Асортимент продукції вражає і спрямований на насичення ринку новим якісним товаром в області допоміжного обладнання для спортивних залів, фітнес центрів.

Візок для перевезення брусів SS00498 купити за вигідною ціною 5 444 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Оснащения для спортзалов и площадок таких виробників, як наприклад: Украина в магазині terrasport.ua
Візок для перевезення брусів SS00498

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Візок для перевезення брусів SS00498"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Оснащення для спортзалів і майданчиків

Давно мрієте зайнятися спортом? Візок для перевезення брусів SS00498 буде Вашим першим кроком. В « Оснащення для спортзалів і майданчиків » є все, що необхідно спортсмену. Оснащення для спортзалів і майданчиків здивує Вас своєю якістю. Стіл для армрестлінгу InterAtletika (ST704) , Стіл для армрестлінгу InterAtletika (ST704) і Стіл для армрестлінгу InterAtletika (ST704) від знаменитих світових виробників 9007 Ви знайдете в нашому розділі Оснащення для спортзалів і майданчиків . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Оснащення для спортзалів і майданчиків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн