Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 82872
  • Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт)
Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт)
Особливості: призначений для профілактики ушкоджень колінного суглоба, ефективний захист травмованого суглоба, легко надівається / знімається, оптимально щільно облягає коліно, що не сковує рухів. Матеріал: акрилові волокна Колір: синій.
Joerex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
85 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L
Тип супорта
Для коліна
АРТИКУЛ
0520
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Супорт коліна Joerex 0520 виконаний з акрилових волокон. Він дуже простий у використанні і ефективний для профілактики ушкоджень колінного суглоба, а також в якості захисту від травмуючих впливів на хворий суглоб. Використовується також при хронічному артриті.
Супорт коліна Joerex 0520 оптимально щільно облягає колінний суглоб, що не сковуючи рухів ноги і не перешкоджаючи її нормальному кровообігу. Він гранично просто одягається і знімається.

особливості:
- призначений для профілактики ушкоджень колінного суглоба;
- ефективний захист травмованого суглоба;
- легко надівається / знімається;
- оптимально щільно облягає коліно;
- не обмежує рухів.

Характеристики:
Матеріал: акрилові волокна.
Розмір (обхват коліна, см): S (33-35,6), M (35,9-38,1), L (38,4-43,2).
Колір: синій.

Виробник: Joerex (Японія).

Спортивна продукція цього виробника продається більш ніж в 65 країнах світу і дуже популярна в країнах Азіатського регіону. На виробничих потужностях корпорації розміщують свої замовлення такі всесвітньо відомі фірми як Mitrе, Roces, Reebok, Wilson, Spalding, Fila, Yonex і інші. Вся продукція Joerex характеризується високою якістю і модним дизайном при порівняно невисокій ціні.


Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт) підібрати і купити за реальною ціною 85 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные суппорты таких торгових марок, як наприклад: Joerex в електронному магазині Terra Sport
Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні супорти

Давно хочете зайнятися фігурою? Супорт коліна Joerex 0520 (1 шт) допоможе почати легко. В « Спортивні супорти » є все, що Вам знадобиться. Спортивні супорти обрадує Вас своєю надійністю. Суппорт бедра Select Thigh Support 6300 - XS , Суппорт бедра Select Thigh Support 6300 - XS і Суппорт бедра Select Thigh Support 6300 - XS від кращих світових постачальників 169 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивні супорти . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивні супорти . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн