Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя

КОД ТОВАРУ: 102209
  • Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя
Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя
Тип: сумка. Матеріал: поліестер, бавовна. Категорія: унісекс. Конструкція: основне відділення на блискавці, зовнішній кишеню на блискавки, зручна ручка-петелька. Розмір: 20x15x11 см. Колір: синій.
Nike
  • Сумка Nike Studio Kit 2.0 M розовая
  • Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синяя
  • Сумка Nike Studio Kit 2.0 M черная
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
899 грн
ЦІНА: 629 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S
АРТИКУЛ
BA5122-407
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Nike Studio Kit 2.0 S - зручна сумочка розміром 20х15х11 см, яка стане в нагоді вам і для міста, і для подорожей. Це сумка відрізняється не тільки своєю якістю, але ще й оригінальністю - якщо вивернути її навиворіт, ви отримаєте сумку з іншим колірним рішенням. Вважайте, що ви купили дві сумки за ціною однієї!

Матеріал виготовлення Nike Studio Kit 2.0 S - якісний поліестер і бавовна, який забезпечить не тільки стильний вигляд, але і довговічність виробу. Nike Studio Kit 2.0 S володіє зручною ручкою-петелькою для максимально комфортної транспортування сумки, кишеньками, а також якісною фурнітурою.

Особливості сумки:
- поліестер, бавовна;
- можливість носити виворітного стороною;
- зручна ручка-петелька;
- 20х15х11.

Сумка Nike Studio Kit 2.0 S - будь стильним!

Характеристики:
Тип: сумка;
Матеріал: поліестер;
Категорія: жіноча;
Конструкція: основне відділення на блискавці, зовнішній кишеню на блискавки, зручна ручка-петелька;
Розмір: 20x15x11 см;
Колір: синій.

Виробник: Nike (США).
Nike - компанія, яку не потрібно представляти, адже кожен чув про цей бренд. Звичайно ж, це говорить про самому найкращій якості всієї продукції Nike. Підстава для компанії було закладено ще в 1964 році під назвою Blue Ribbon Sports. Вже в 1978 році компанія офіційно була перейменована на Nike, Inc. На сьогоднішній день торгова марка Nike займається не тільки виробництвом одягу, але і є володарем безліччю роздрібних магазинів Niketown, а так само є спонсором багатьох спортсменів.


Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя підібрати і замовити по які завищеною вартістю 629 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Сумки для принадлежностей таких торгових марок, як наприклад: Nike в онлайн каталозі Терра Спорт
Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки для приладдя

Давно планували зайнятися фігурою? Сумка Nike Studio Kit 2.0 S синя допоможе на шляху до мети. В « Сумки для приладдя » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для приладдя обрадує Вас високою якістю. Набір сумок Coghlan's Organaizer Bags 0118 , Набір сумок Coghlan's Organaizer Bags 0118 і Набір сумок Coghlan's Organaizer Bags 0118 від топових світових брендів 1195 Ви зможете побачити в нашій лінійці Сумки для приладдя . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Сумки для приладдя . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн