Сумка для кроссфіта Power Bag

КОД ТОВАРУ: 76323
  • Сумка для кроссфіта Power Bag
Сумка для кроссфіта Power Bag
Особливості сумки: призначена для кроссфіта, багатофункціональний тренажер для аеробного навантаження / зміцнення і тонусу м'язів тіла, сумка характеризується нестабільністю, тренує координацію. Матеріал: нейлон. Розміри: 0,52х0,22х0,12 м. Максимальна вага: до 35 кг. Колір чорний. Комплектація: 1 основна сумка + 2 сумки всередині. Поставляється без піску!
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
B-4112
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка для кроссфіта Power Bag - спортивний снаряд для аеробного навантаження, зміцнення і тонусу м'язів тіла. Сумка з піском - навмисно нестабільна, робота з нею максимально наближена до умов реального життя. Піднімаючи і переносячи сумку, атлету доводиться постійно шукати відповідне місце для захоплення і при цьому зберігати рівновагу.
Сумка для кроссфіта Power Bag знадобиться в будь-якому тренуванні: силовий, аеробної, боксі, єдиноборствах, ігрових заняттях і тренуваннях професійних спортсменів. Сумку можна використовувати як в приміщеннях, так і зовні, при будь-яких погодних умовах і на будь-якій поверхні. Зручність, безпека і портативність цієї сумки підійде різних рівнів підготовки і вікових груп. Робота з цією сумкою відмінно зміцнюють хват.

Особливості сумки:
- призначена для кроссфіта;
- багатофункціональний тренажер для аеробного навантаження / зміцнення і тонусу м'язів тіла;
- сумка характеризується нестабільністю;
- тренує координацію і силу хвата.

Сумка для кроссфіта Power Bag - спортивний снаряд для тренування сильного хвата!

Характеристики:
Матеріал: нейлон.
Розміри: 0,52х0,22х0,12 м.
Комплектація: 1 основна сумка + 2 сумки внутрі.Поставляется без піску!
Максимальна вага: до 35кг.
Колір: чорний.


Сумка для кроссфіта Power Bag купити по реально виправданою вартості 1 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Оборудование для Кроссфита таких брендів, як наприклад: Другие в інтернет каталозі Терраспорт
Сумка для кроссфіта Power Bag

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка для кроссфіта Power Bag"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сумка для кроссфіта Power Bag допоможе досягти мети. В « Устаткування для Кроссфіта » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Устаткування для Кроссфіта порадує Вас високою якістю. Канат для кроссфіта RS170017-12 45 мм (12 м) , Канат для кроссфіта RS170017-12 45 мм (12 м) і Канат для кроссфіта RS170017-12 45 мм (12 м) від кращих світових брендів 4352 Ви побачите в нашій категорії Устаткування для Кроссфіта . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Устаткування для Кроссфіта . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн