Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition

КОД ТОВАРУ: 24113
  • Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition
Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition
Особливості сумки: ідеальний розмір для частого використання, лімітована серія, клімат-контроль в сумці для кращого збереження речей, можливість носити як рюкзак, надійний і міцний матеріал.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
739 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Ракетки
АРТИКУЛ
87640
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition - це професійна сумка лімітованої серії. Дана модель дуже зручна у використанні і має все необхідне.
Тут застосовується технологія клімат-контролю, для підтримки ідеальних умов в сумці і запобігання псуванню Ваших речей. Є можливість носити сумку як рюкзак, завдяки двом регульованим лямок ззаду. Присутні 2 відділення для ракеток, в які поміщається максимум 8 ракеток. Є передня кишеня для аксесуарів, застібається блискавкою, і кишеню для одягу та інших особистих речей. Сумка виконана з щільного і міцного матеріалу, що забезпечить її надійність і довговічність.

Особливості сумки:
- ідеальний розмір для частого використання;
- лімітована серія;
- клімат-контроль в сумці для кращого збереження речей;
- можливість носити як рюкзак;
- надійний і міцний матеріал.

Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition - вибір переможців!

Характеристики:
Тип:
сумка.
Матеріал: 95% поліестер, 5% PU.
Місткість ракеток: 8.
Розмір: 76х33х27 см.
Колір: чорний / білий / червоний.

Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.
На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition купити по реально виправданою вартості 739 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные сумки таких брендів, як наприклад: Head в інтернет каталозі Терраспорт
Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сумка-чохол для тенісу Head Prestige Combi ltd. Edition допоможе досягти мети. В « Спортивні сумки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивні сумки порадує Вас високою якістю. Сумка спортивна середнього розміру Green Hill, розмір - L , Сумка спортивна середнього розміру Green Hill, розмір - L і Сумка спортивна середнього розміру Green Hill, розмір - L від кращих світових брендів 1325 Ви побачите в нашій категорії Спортивні сумки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивні сумки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн