Стійка для жиму і присідань Newt Gym

КОД ТОВАРУ: 123206
  • Стійка для жиму і присідань Newt Gym
Стійка для жиму і присідань Newt Gym
Тип: стійка для жиму і присідань з упорами. Матеріал: сталь. Профіль: 40 х 40 мм, заглушки для профілю. Колір білий. Довжина: 105 см. Висота: 85 см, max 170 см. Ширина: 35 - 125 см. Мaкс. навантаження: 250 кг. Висота страховки: 45 - 80 см. Довжина страховки: 35 см. Вага рами: 20 кг.
Newt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 153 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 554 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
NE-SK-0681
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка для жиму і присідань Newt Gym - відмінний верстат для вагових тренувань і підтримки м'язів тіла в задовільною фізичній формі. Регулярне і якісне виконання вправ допоможе сoгнать зайву вагу, збільшити рельєфність м'язів, розвинути м'язову силу. Встановити стійку можливо в будь-якому приміщенні: вдома, на роботі, обладнати спортзал. Рама зі сталі не деформується при експлуатації. За допомогою висувних механізмів штангу можна розмістити на різному рівні до 1,7 м. З цим функціональним пристроєм можна робити вправи на різні групи м'язів в різних позиціях. Страхувальні упори також регулюються по висоті.


особливості:
- надміцна конструкція;
- висока стійкість;
- стійки висуваються;
- легко складається / розкладається;
- можливість виконання різних вправ;
- можливість комбінації з лавою.


Характеристики:
Тип: стійка для жиму і присідань з упорами;
Матеріал: сталь;
Профіль: 40 х 40 мм, заглушки для профілю;
Колір: білий;
Довжина: 105 см;
Висота: 85 см, max 170 см;
Ширина: 35 - 125 см;
Мax навантаження: 250 кг;
Висота страховки: 45 - 80 см;
Довжина страховки: 35 см;
Вага рами: 20 кг.


Виробник:
Newt (Україна)
Компанія Newt виробляє недорогі, але надійні конструкції та інвентар для важкої атлетики. В асортимент також входять туристичне спорядження та екіпірування, одяг для єдиноборств, комплектуючі. Товари завжди за доступною ціною.

Стійка для жиму і присідань Newt Gym купити за вигідною ціною 4 153 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Newt в електронному каталозі Терраспорт
Стійка для жиму і присідань Newt Gym

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для жиму і присідань Newt Gym"

Переваги: ціна
Недоліки: відсутність резинових накладок на місця для штанги
Коментар: як за свої гроші - досить непоганий варіант. є деяка невідповідність в зовнішньому вигляді - відсутність резинових накладок. Фіксація висоти здійснюється не лише за рахунок металевих "пальців",а також за рахунок зажиму відповідних болтів, що трошки довше по часу, але забезпечує відсутність хитання конструкції. з недостатків також зазначу досить дешевий вигляд, але вона і є не дорога, тому тут без претензій. рекомендую до покупки.
16 Июня 2021
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Олександр
як за свої гроші - досить непоганий варіант. є деяка невідповідність в зовнішньому вигляді - відсутність резинових накладок. Фіксація висоти здійснюється не лише за рахунок металевих "пальців",а також за рахунок зажиму відповідних болтів, що трошки довше по часу, але забезпечує відсутність хитання конструкції. з недостатків також зазначу досить дешевий вигляд, але вона і є не дорога, тому тут без претензій. рекомендую до покупки.
16 Июня 2021
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Стійка для жиму і присідань Newt Gym буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Підставка (стійка) для аксесуарів, руків'я York RK1164 , Підставка (стійка) для аксесуарів, руків'я York RK1164 і Підставка (стійка) для аксесуарів, руків'я York RK1164 від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн