Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий

КОД ТОВАРУ: 88946
  • Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий
  • Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий - Фото №2
Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий
Особливості столу: легко складається і розкладається, надійно фіксується замками DoubleLock, увілеченная робоча поверхня, стіл класу люкс, якісне покриття, приємне на дотик, підходить для всіх практик масажу і не тільки. Довжина: (без урахування довжини підголівника) 195 см. Ширина: (без урахування ширини бічних підлокітників) 76 см. Висота: від 61 до 87 см. Вага: 18,5 кг.
Art of Choice
  • Стол массажный буковый Bel Art of Choice бежевый
  • Стол массажный буковый Bel Art of Choice фиолетовый
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 935 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 659 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Матеріал
Дерево
Максимальне навантаження
до 250 кг
АРТИКУЛ
9533965-F
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл масажний буковий Bel Art of Choice - це чудовий вибір для масажних і тату салонів. Також він підійде для кабінетів косметології, салонів краси і СПА салонів. Цей стіл обтягнутий м'якою еко-шкірою (ПУ шкіра), яка не викликає алергічних реакцій, навіть у самих чутливих клієнтів. Цей матеріал дихаючий і структурою дуже схожий на справжню шкіру. Однією з головних особливостей такого покриття є, звичайно ж, довговічність і зносостійкість.
Стіл масажний буковий Bel Art of Choice має секцію, яку можна регулювати по висоті. Це забезпечує можливість використовувати стіл для різних масажних практик. А в разі екстреної необхідності, Ви зможете змінити положення столу за лічені секунди.
Міцна букова конструкція надійно фіксує стіл і забезпечує належну стійкість. А амортизаційний шар додає додатковий комфорт Вашим клієнтам.

Особливості столу:
- легко складається і розкладається, надійно фіксується замками DoubleLock;
- увілеченная робоча поверхня;
- стіл класу люкс;
- якісне покриття, приємне на дотик;
- підходить для всіх практик масажу і не тільки.

Стіл масажний буковий Bel Art of Choice - один з головних компонентів успішного масажу!

Характеристики:
Довжина:
(без урахування довжини підголівника) 195 см.
Ширина: (без урахування ширини бічних підлокітників) 76 см.
Висота: від 61 до 87 см.
Вага: 18,5 кг.
Максимальна межа динамічного навантаження на стіл: 250 кг (максимальна вага клієнта - 150 кг).
Кількість секцій: 3.
Колір: фіолетовий.

Комплектація: знімний регульований підголівник з подушкою для особи, підвісна поличка для рук, сумка для перенесення та зберігання масажного столу.

Виробник: ART OF CHOICE.
Масажні столи ART OF CHOICE - це продукт, в якому поєднуються сучасні технології, багаторічний досвід і напружена праця фахівців. При виробництві масажних столів робиться величезний наголос на якість виробленої продукції. Для цього використовуються на 100% якісні матеріали, починаючи з деревини (алюмінію) для виробництва конструкції і закінчуючи ПВХ і поліуретанової шкірою для виробництва покриття столу. Всі металеві скоби (для кріплення покриття) всередині столу приховані за допомогою декоративної тасьми. Ми сповідуємо принцип - "Красиво повинно бути не тільки зовні, але і всередині!". На виробництві здійснюється суворий контроль якості продукції. Таких красивих колірних відтінків шкіри, як у масажних столів ART OF CHOICE, Ви не знайдете ні в однієї торгової марки.
Виробництво ART OF CHOICE має сертифікацію РЄ, ISO 9001.
На масажні столи ART OF CHOICE мається гігієнічний сертифікат МОЗ України.


Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий купити за вигідною ціною 4 935 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Массажные столы таких торгових марок, як наприклад: Art of Choice в електронному каталозі Терраспорт
Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажні столи

Давно мрієте зайнятися спортом? Стіл масажний буковий Bel Art of Choice фіолетовий буде Вашим першим кроком. В « Масажні столи » є все, що необхідно спортсмену. Масажні столи здивує Вас своєю якістю. Стіл масажний LEO Art of Choice фіолетовий , Стіл масажний LEO Art of Choice фіолетовий і Стіл масажний LEO Art of Choice фіолетовий від знаменитих світових виробників 185 Ви знайдете в нашому розділі Масажні столи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Масажні столи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн