Міні-степпер HouseFit DH 8101MC

КОД ТОВАРУ: 100530
  • Міні-степпер HouseFit DH 8101MC
Міні-степпер HouseFit DH 8101MC
Особливості: гідравлічна система навантаження, великі зручні педалі, платформи, пов'язані тросової системою, два гідравлічних циліндра. Комп'ютер: ЖК монітор. Функції: рахунок степів, час. Габарити (ДxШxВ): 35x30x20 см. Вага тренажера: 8 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
1 655 грн
ЦІНА: 1 485 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
15002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

HouseFit DH 8101MC - міні степпер, який стане найкращим варіантом для будинку, завдяки своїм компактним розмірам. Даний степпер має гідравлічні циліндрами, які забезпечують відмінну навантаження на всі групи м'язів спини, ніг і сідниць. Модель степпера DH 8101MC володіє монітором, який поінформує вас про час і частоті кроку. Максимальна вага користувача даними міні степпером HouseFit становить 100 кг.

Особливості степпера:
- компактні розміри;
- гідравлічні циліндри забезпечують навантаження;
- наявність монітора з показниками часу і частоти кроку.

Степпер міні HouseFit DH 8101MC - твій домашній тренажерний зал!

Характеристики:
Особливості: гідравлічна система навантаження, великі зручні педалі, платформи, пов'язані тросової системою, два гідравлічних циліндра;
Комп'ютер: ЖК монітор;
Функції: рахунок степів, час;
Габарити (ДxШxВ): 35x30x20 см;
Вага тренажера: 8 кг;
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Гарантія: 1 рік.

Виробник: HouseFit (США).
HouseFit - компанія, яка була створена в США в кінці 80-х. Основним баченням компанії було створення першокласних тренажерів для будинку - з малими габаритами, але з відмінною функціональністю. HouseFit домоглися своєї мети, ставши одним з американських і європейських лідерів з виробництва еліптичних тренажерів, велотренажерів, бігових доріжок та інших товарів для спорту.

Міні-степпер HouseFit DH 8101MC купити за вигідною ціною 1 485 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Степперы таких виробників, як наприклад: HouseFit в магазині terrasport.ua
Міні-степпер HouseFit DH 8101MC

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Міні-степпер HouseFit DH 8101MC"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Міні-степпер HouseFit DH 8101MC буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 , Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 і Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн