L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20)

КОД ТОВАРУ: 539688
  • L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20)
  • L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20) - Фото №2
L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20)
L-Carnitine & Yohimbine Stark Pharm – комплексна жироспалююча добавка натурального походження: Л-карнітин + йохімбін. Препарат має м'яку та поступову, але надефективну дію: за місяць можна знизити вагу на 2-7 кілограм. Результат безпосередньо залежить від регулярних та грамотних тренувань (будь-який вид фізичної активності: робота з залізом, біг, кросфіт, боротьба тощо) та збалансованого харчування зі зниженою добовою калорійністю. За допомогою поєднання карнітин + йохімбін від Старк Фарм стає набагато легше досягти красивої та підтягнутої спортивної фігури, а якщо додатково купити протеїн, за допомогою цільових тренувань можна покращити рельєфність та промальовування м'язів за рахунок зменшення підшкірно-жирового прошарку. Дія L-Carnitine & Yohimbine Stark Pharm Спалювання підшкірного та вісцерального жиру Поступове зниження ваги за рахунок жирових відкладень Нормалізує обмін речовин в організмі Зміцнює серцево-судинну та імунну систему Допомагає опрацьовувати так звані проблемні зони (стегна, боки талії, живіт) Посилює ментальну концентрацію на тренувальному процесі Потужний жироспалюючий ефект L-Carnitine & Yohimbine від Stark Pharm забезпечується злагодженою дією двох компонентів. Карнітин – органічна речовина, подібна до вітамінів групи B – відповідає за транспортування, переробку та засвоєння жирних кислот в організмі, а саме доставляє їх у мітохондріальний матрикс, де вони перетворюються на енергію. Іншими словами, коли організму потрібна підвищена кількість АТФ, Л-Карнітін робить джерелом енергії саме жирові запаси. Отже, жири у сенсі «спалюються», а енергія виділяється. Йохімбін відомий своєю здатністю блокувати альфа-рецептори та перешкоджати накопиченню нових жирових відкладень. Найчастіше важко прибрати жир із «проблемних» місць, у яких найбільше скупчення альфа-рецепторів – це стегна, сідниця, живіт, боки. Йохімбін сприяє локальному жиросжиганню і дозволяє сформувати підтягнуте тіло у всіх частинах. До того ж, ця речовина позитивно впливає на «чоловічу силу».
Stark Pharm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
353 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
100-32-3078064-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

L-Carnitine & Yohimbine Stark Pharm – комплексна жироспалююча добавка натурального походження: Л-карнітин + йохімбін. Препарат має м'яку та поступову, але надефективну дію: за місяць можна знизити вагу на 2-7 кілограм. Результат безпосередньо залежить від регулярних та грамотних тренувань (будь-який вид фізичної активності: робота з залізом, біг, кросфіт, боротьба тощо) та збалансованого харчування зі зниженою добовою калорійністю. За допомогою поєднання карнітин + йохімбін від Старк Фарм стає набагато легше досягти красивої та підтягнутої спортивної фігури, а якщо додатково купити протеїн, за допомогою цільових тренувань можна покращити рельєфність та промальовування м'язів за рахунок зменшення підшкірно-жирового прошарку.
Дія L-Carnitine & Yohimbine Stark Pharm
Спалювання підшкірного та вісцерального жиру
Поступове зниження ваги за рахунок жирових відкладень
Нормалізує обмін речовин в організмі
Зміцнює серцево-судинну та імунну систему
Допомагає опрацьовувати так звані проблемні зони (стегна, боки талії, живіт)
Посилює ментальну концентрацію на тренувальному процесі
Потужний жироспалюючий ефект L-Carnitine & Yohimbine від Stark Pharm забезпечується злагодженою дією двох компонентів. Карнітин – органічна речовина, подібна до вітамінів групи B – відповідає за транспортування, переробку та засвоєння жирних кислот в організмі, а саме доставляє їх у мітохондріальний матрикс, де вони перетворюються на енергію. Іншими словами, коли організму потрібна підвищена кількість АТФ, Л-Карнітін робить джерелом енергії саме жирові запаси. Отже, жири у сенсі «спалюються», а енергія виділяється.

Йохімбін відомий своєю здатністю блокувати альфа-рецептори та перешкоджати накопиченню нових жирових відкладень. Найчастіше важко прибрати жир із «проблемних» місць, у яких найбільше скупчення альфа-рецепторів – це стегна, сідниця, живіт, боки. Йохімбін сприяє локальному жиросжиганню і дозволяє сформувати підтягнуте тіло у всіх частинах. До того ж, ця речовина позитивно впливає на «чоловічу силу».

  • ВиробникУкраїна
  • Форма випускуКапсули
  • ЦільДля сушки тіла
  • Вміст цукруЗ цукром

L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20) купити за вигідною ціною 353 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: Stark Pharm в онлайн каталозі Терра Спорт
L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20) L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? L-карнитин Stark Pharm Stark L-Carnitine, 60caps (100-32-3078064-20) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Extrifit Carni 120 000 mg Liquid (1000 мл) , Жиросжигатель Extrifit Carni 120 000 mg Liquid (1000 мл) і Жиросжигатель Extrifit Carni 120 000 mg Liquid (1000 мл) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн