Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул

КОД ТОВАРУ: 365724
  • Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул
Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул
За останні 50 років на ринку з'явилася величезна кількість добавок для зниження ваги, як комплексних, так і однокомпонентних. Споживачеві вкрай складно зробити правильний вибір. Мабуть, єдиною безпечною і навіть корисною ефективною добавкою, є L-карнітин. Він безпечно (навіть для людей, які мають проблеми з серцем, печінкою, нирками) прискорює обмін речовин і підвищує утилізацію калорій організмом, при цьому отримуючи значну частину енергії з жирового обміну. L-карнітин - амінокислота, споріднена вітамінам групи В, яка синтезується в організмі. L-карнітин володіє анаболічним, антигипоксическим і антитиреоїдної дією, а також стимулює регенеративну активність тканин і активує жировий обмін. Рекомендовано вживати як додаткове джерело L-карнітину, а також в якості доповнення до основного раціону харчування в програмах, направлених на зниження маси тіла. Кількість капсул в упаковці: 120 шт. Вага капсули: 0,550 г Зміст карнітину в 1 капсулі: 450 мг Матеріал капсули: харчовий желатин. Кількість порцій: 60 Спосіб вживання: вживати 2-3 рази на день за півгодини до прийому їжі або перед тренуванням.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
501 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
ABPR57
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

За останні 50 років на ринку з'явилася величезна кількість добавок для зниження ваги, як комплексних, так і однокомпонентних. Споживачеві вкрай складно зробити правильний вибір. Мабуть, єдиною безпечною і навіть корисною ефективною добавкою, є L-карнітин. Він безпечно (навіть для людей, які мають проблеми з серцем, печінкою, нирками) прискорює обмін речовин і підвищує утилізацію калорій організмом, при цьому отримуючи значну частину енергії з жирового обміну. L-карнітин - амінокислота, споріднена вітамінам групи В, яка синтезується в організмі. L-карнітин володіє анаболічним, антигипоксическим і антитиреоїдної дією, а також стимулює регенеративну активність тканин і активує жировий обмін. Рекомендовано вживати як додаткове джерело L-карнітину, а також в якості доповнення до основного раціону харчування в програмах, направлених на зниження маси тіла.

Характеристики:

  • Тип: Жиросжигатель-ліпотропіков
  • Кількість капсул в упаковці: 120 шт.
  • Вага капсули: 0,550 г
  • Зміст карнітину в 1 капсулі: 450 мг
  • Матеріал капсули: харчовий желатин.
  • Кількість порцій: 60

Спосіб вживання: вживати 2-3 рази на день за півгодини до прийому їжі або перед тренуванням.

Виробник: EntherMeal

Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул купити по які завищеною вартістю 501 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: EntherMeal в каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно планували зайнятися фігурою? Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine (ABPR57), 120 капсул буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) , Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) і Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) від знаменитих світових виробників 498 Ви зможете побачити в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн