Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій

КОД ТОВАРУ: 72176
  • Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій
Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій
Особливості навігатора: легкий велосипедний комп'ютер, водонепроникність, можливість оновлення прошивки, надійний, міцний, ідеально підходить для тренувань і велокросів, просто фіксується на велосипедному кермі, легко включається в роботу, автоматична система попередження, високочутливий GPS-приймач з технологією HotFix ™, функція " віртуальний партнер ", функція автоматичної зупинки секундоміра в разі падіння швидкості нижче встановленої, автоматичний початок кола, можливість завантажувати поїздки інших користувачів Garmin Connect для віртуального змагання. Реєстрація та запис основних показників тренування: часу, відстані, швидкості, розташування, витрати калорій. Пам'ять: зберігає до 130 годин даних про поїздку. Тип батареї: внутрішня літій-іонна. Сортування записаної інформації за тривалістю / черговості. Розміри: 4,8х6,9х2,2 см. Розмір дисплея: 3,0х3,7 см. Роздільна здатність дисплея: 128х160 пікселів. Вага: 56,7 м Хронологія 1000 кіл. Час роботи: 18 годин. Колір: сірий / синій.
Garmin
  • Спортивный GPS навигатор Garmin Edge 500 синий
  • Спортивный GPS навигатор Garmin Edge 500 черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 827 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 644 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Спортивні
Діагональ екрану
До 4 "
АРТИКУЛ
010-00829-00
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 - ідеальний пристрій для щоденних поїздок і велокросів. Навігатор представляє собою легкий велосипедний комп'ютер з GPS-приймачем, який відслідковує час, відстань, швидкість, місце розташування, кількість спалених калорій, а також записує ці дані для можливості подальшого аналізу. Навігатор просто фіксується на кермі велосипеда за допомогою вхідного в комплект утримувача. Коли Ви готові до тренування, просто включите навігатор Edge, дочекайтеся прийому супутникових сигналів і вперед. Крім того, пристрій попередить вас в тому випадку, якщо ви почали рух при вимкненому таймері. У цьому пристрої використовується високочутливий GPS-приймач з технологією HotFix ™ для прогнозування положення супутників, який забезпечує швидкий розрахунок координат.
Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 додасть вашому велокросу або звичайної поїздці справжній спортивний характер, адже він буде постійно відслідковувати пройдене вами відстань і швидкість вашого переміщення, стимулюючи до кращих результатів. У пам'яті навігатора може зберігатися до 130 годин даних про поїздку. Інформація сортується таким чином, щоб ви могли легко знайти найшвидшу, найтривалішу або останню поїздку. Для поглибленого аналізу тренувань додайте ANT + ™ датчик частоти пульсу, датчик швидкості / частоти обертання педалей (в комплект не входить). Розробником навігатора відкрито спеціальний сайт Garmin Connect ™ для аналізу і обміну даними.


Особливості навігатора:
- легкий велосипедний комп'ютер;
- водонепроникність;
- можливість оновлення прошивки;
- надійний;
- міцний;
- ідеально підходить для тренувань і велокросів;
- просто фіксується на велосипедному кермі;
- легко включається в роботу;
- автоматична система попередження;
- високочутливий GPS-приймач з технологією HotFix ™;
- функція "віртуальний партнер";
- функція автоматичної зупинки секундоміра в разі падіння швидкості нижче встановленої;
- автоматичний початок кола;
- можливість завантажувати поїздки інших користувачів Garmin Connect для віртуального змагання;
- реєстрація і запис основних показників тренування: часу, відстані, швидкості, розташування, витрати калорій.

Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 - ідеальний пристрій для велокросів!

Характеристики:

Сортування записаної інформації за тривалістю / черговості.

Розміри: 4,8х6,9х2,2 см.

Розмір дисплея: 3,0х3,7 см.

Роздільна здатність дисплея: 128х160 пікселів.

вага: 56,7 г .

Хронологія 1000 кіл.

Тип батареї: внутрішня літій-іонна.

Час роботи: 18 годин.

Колір: сірий / синій.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій купити за вигідною ціною 4 827 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велонавигаторы и велокомпьютеры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в електронному каталозі Терраспорт
Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велонавігатори і велокомп'ютери

Давно мрієте зайнятися спортом? Спортивний GPS навігатор Garmin Edge 500 синій буде Вашим першим кроком. В « Велонавігатори і велокомп'ютери » є все, що необхідно спортсмену. Велонавігатори і велокомп'ютери здивує Вас своєю якістю. Велокомпьютер Sigma Sport Base 800 (SD01940) , Велокомпьютер Sigma Sport Base 800 (SD01940) і Велокомпьютер Sigma Sport Base 800 (SD01940) від знаменитих світових виробників 3946 Ви знайдете в нашому розділі Велонавігатори і велокомп'ютери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велонавігатори і велокомп'ютери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн