Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)

КОД ТОВАРУ: 517011
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №2
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №3
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №4
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №5
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №6
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №7
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №8
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №9
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №10
Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)
Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. У нашій високоякісній спортивній сумці Tactic достатньо місця для всього, що вам потрібно для тренувань або подорожей. Завдяки численним внутрішнім і зовнішнім відділенням достатньо місця для зберігання, і у вас завжди буде все під рукою. Міцний нейлон 1000D Численні зовнішні та внутрішні відділення Міцні блискавки М'який плечовий ремінь з карабінами Параметри: 65х35х35 см Об'єм: 80 літрів Функціональний, як ваш спорт Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. Спортивна сумка Tactic пропонує вам достатньо місця для зберігання в будь-яких ситуаціях і підтримує вас під час тренувань або подорожей. З просторим основним відділенням для безпечного зберігання великого обладнання та практичними зовнішніми відділеннями для швидкого доступу до повсякденних речей. Крім того, у сумці є розширюване бокове відділення з мішком для білизни для взуття або одягу для тренувань Завдяки своєму великому об’єму спортивна сумка Tactic пропонує достатньо місця для всього вашого тренувального обладнання, будь то для тренажерного залу, крос-тренувань або тренувань з бойових мистецтв. Швидко, безпечно та легко Просторе основне відділення з сітчастим внутрішнім відділенням, двома бічними кишенями та трьома невеликими зовнішніми відділеннями забезпечують організований простір для зберігання та швидкий доступ, необхідний для повсякденного життя. Крім того, зовнішня кишеня пропонує розширення бічного відділення з сумкою для білизни для взуття або тренувального одягу Просторе основне відділення має великий отвір для ідеальної прозорості та легкого доступу. М'який плечовий ремінь легко прикріпити та від'єднати за потреби. Надійна якість Виготовлена ??з міцного нейлону 1000D, спортивна сумка Tactic особливо міцна та стійка до стирання. У поєднанні з просторим внутрішнім відділенням і швидкодоступними зовнішніми відділеннями спортивна сумка Tactic стане вашим новим щоденним супутником. Набивка на плечовому ремені забезпечує зручну посадку на весь день, особливо з важким багажем. Дві зовнішні кишені з боків ідеально підходять для пляшок з напоями, а передня кишеня на блискавці для дрібних предметів для швидкого доступу.
Phantom
КУПИТИ
4 848 грн
ЦІНА: 3 434 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 458 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Великий
Обсяг, л
80
Матеріал
Нейлон
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Є
АРТИКУЛ
PHBAG1736
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. У нашій високоякісній спортивній сумці Tactic достатньо місця для всього, що вам потрібно для тренувань або подорожей. Завдяки численним внутрішнім і зовнішнім відділенням достатньо місця для зберігання, і у вас завжди буде все під рукою.

  • Міцний нейлон 1000D
  • Численні зовнішні та внутрішні відділення
  • Міцні блискавки
  • М'який плечовий ремінь з карабінами

Параметри:

  • 65х35х35 см
  • Об'єм: 80 літрів

Функціональний, як ваш спорт


Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. Спортивна сумка Tactic пропонує вам достатньо місця для зберігання в будь-яких ситуаціях і підтримує вас під час тренувань або подорожей. З просторим основним відділенням для безпечного зберігання великого обладнання та практичними зовнішніми відділеннями для швидкого доступу до повсякденних речей. Крім того, у сумці є розширюване бокове відділення з мішком для білизни для взуття або одягу для тренувань
Завдяки своєму великому об’єму спортивна сумка Tactic пропонує достатньо місця для всього вашого тренувального обладнання, будь то для тренажерного залу, крос-тренувань або тренувань з бойових мистецтв.

Швидко, безпечно та легко


Просторе основне відділення з сітчастим внутрішнім відділенням, двома бічними кишенями та трьома невеликими зовнішніми відділеннями забезпечують організований простір для зберігання та швидкий доступ, необхідний для повсякденного життя. Крім того, зовнішня кишеня пропонує розширення бічного відділення з сумкою для білизни для взуття або тренувального одягу
Просторе основне відділення має великий отвір для ідеальної прозорості та легкого доступу. М'який плечовий ремінь легко прикріпити та від'єднати за потреби.

Надійна якість
Виготовлена ??з міцного нейлону 1000D, спортивна сумка Tactic особливо міцна та стійка до стирання. У поєднанні з просторим внутрішнім відділенням і швидкодоступними зовнішніми відділеннями спортивна сумка Tactic стане вашим новим щоденним супутником. Набивка на плечовому ремені забезпечує зручну посадку на весь день, особливо з важким багажем. Дві зовнішні кишені з боків ідеально підходять для пляшок з напоями, а передня кишеня на блискавці для дрібних предметів для швидкого доступу.


Виробник: Phantom (Німеччина)



Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) вибрати за доступною вартості 3 434 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спортивные сумки таких брендів, як наприклад: Phantom в каталозі магазина Terrasport
Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №2 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №3 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №4 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №5 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №6 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №7 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №8 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №9 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно хотіли зайнятися спортом? Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - це Ваш перший крок. В « Спортивні сумки » є все, що знадобиться спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю оригінальністю. Сумка хокейна командна Fischer Pro Team Bag SR 2015/2016 , Сумка хокейна командна Fischer Pro Team Bag SR 2015/2016 і Сумка хокейна командна Fischer Pro Team Bag SR 2015/2016 від кращих світових виробників 1325 Ви можете знайти в нашій категорії Спортивні сумки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спортивні сумки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн