Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)

КОД ТОВАРА: 517011
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №2
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №3
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №4
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №5
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №6
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №7
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №8
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №9
  • Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №10
Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)
Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. У нашій високоякісній спортивній сумці Tactic достатньо місця для всього, що вам потрібно для тренувань або подорожей. Завдяки численним внутрішнім і зовнішнім відділенням достатньо місця для зберігання, і у вас завжди буде все під рукою. Міцний нейлон 1000D Численні зовнішні та внутрішні відділення Міцні блискавки М'який плечовий ремінь з карабінами Параметри: 65х35х35 см Об'єм: 80 літрів Функціональний, як ваш спорт Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. Спортивна сумка Tactic пропонує вам достатньо місця для зберігання в будь-яких ситуаціях і підтримує вас під час тренувань або подорожей. З просторим основним відділенням для безпечного зберігання великого обладнання та практичними зовнішніми відділеннями для швидкого доступу до повсякденних речей. Крім того, у сумці є розширюване бокове відділення з мішком для білизни для взуття або одягу для тренувань Завдяки своєму великому об’єму спортивна сумка Tactic пропонує достатньо місця для всього вашого тренувального обладнання, будь то для тренажерного залу, крос-тренувань або тренувань з бойових мистецтв. Швидко, безпечно та легко Просторе основне відділення з сітчастим внутрішнім відділенням, двома бічними кишенями та трьома невеликими зовнішніми відділеннями забезпечують організований простір для зберігання та швидкий доступ, необхідний для повсякденного життя. Крім того, зовнішня кишеня пропонує розширення бічного відділення з сумкою для білизни для взуття або тренувального одягу Просторе основне відділення має великий отвір для ідеальної прозорості та легкого доступу. М'який плечовий ремінь легко прикріпити та від'єднати за потреби. Надійна якість Виготовлена ??з міцного нейлону 1000D, спортивна сумка Tactic особливо міцна та стійка до стирання. У поєднанні з просторим внутрішнім відділенням і швидкодоступними зовнішніми відділеннями спортивна сумка Tactic стане вашим новим щоденним супутником. Набивка на плечовому ремені забезпечує зручну посадку на весь день, особливо з важким багажем. Дві зовнішні кишені з боків ідеально підходять для пляшок з напоями, а передня кишеня на блискавці для дрібних предметів для швидкого доступу.
Phantom
КУПИТЬ
4 848 грн
ЦЕНА: 3 434 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 458 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Черный
Размер
Большой
Объем, л
80
Материал
Нейлон
Принадлежность
Мужская
Наличие отдела для обуви
Есть
АРТИКУЛ
PHBAG1736
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. У нашій високоякісній спортивній сумці Tactic достатньо місця для всього, що вам потрібно для тренувань або подорожей. Завдяки численним внутрішнім і зовнішнім відділенням достатньо місця для зберігання, і у вас завжди буде все під рукою.

  • Міцний нейлон 1000D
  • Численні зовнішні та внутрішні відділення
  • Міцні блискавки
  • М'який плечовий ремінь з карабінами

Параметри:

  • 65х35х35 см
  • Об'єм: 80 літрів

Функціональний, як ваш спорт


Ідеальний супутник для Вашого спортивного повсякденного життя. Спортивна сумка Tactic пропонує вам достатньо місця для зберігання в будь-яких ситуаціях і підтримує вас під час тренувань або подорожей. З просторим основним відділенням для безпечного зберігання великого обладнання та практичними зовнішніми відділеннями для швидкого доступу до повсякденних речей. Крім того, у сумці є розширюване бокове відділення з мішком для білизни для взуття або одягу для тренувань
Завдяки своєму великому об’єму спортивна сумка Tactic пропонує достатньо місця для всього вашого тренувального обладнання, будь то для тренажерного залу, крос-тренувань або тренувань з бойових мистецтв.

Швидко, безпечно та легко


Просторе основне відділення з сітчастим внутрішнім відділенням, двома бічними кишенями та трьома невеликими зовнішніми відділеннями забезпечують організований простір для зберігання та швидкий доступ, необхідний для повсякденного життя. Крім того, зовнішня кишеня пропонує розширення бічного відділення з сумкою для білизни для взуття або тренувального одягу
Просторе основне відділення має великий отвір для ідеальної прозорості та легкого доступу. М'який плечовий ремінь легко прикріпити та від'єднати за потреби.

Надійна якість
Виготовлена ??з міцного нейлону 1000D, спортивна сумка Tactic особливо міцна та стійка до стирання. У поєднанні з просторим внутрішнім відділенням і швидкодоступними зовнішніми відділеннями спортивна сумка Tactic стане вашим новим щоденним супутником. Набивка на плечовому ремені забезпечує зручну посадку на весь день, особливо з важким багажем. Дві зовнішні кишені з боків ідеально підходять для пляшок з напоями, а передня кишеня на блискавці для дрібних предметів для швидкого доступу.


Виробник: Phantom (Німеччина)



Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) выбрать по доступной стоимости 3 434 грн в каталоге магазина спорттоваров Terrasport. Покупайте Моторные лодки со сланевым полом, Моторные лодки с настиловым (Air-Deck) полом с доставкой в Киеве, а также: Кривом Роге, Николаеве, Мариуполе и в других регионах Украины. Также выбирайте Спортивные сумки таких брендов, как например: Phantom в каталоге магазина Terrasport
Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №2 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №3 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №4 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №5 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №6 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №7 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №8 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №9 Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) - Фото №10

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спортивные сумки

Давно хотели заняться спортом? Сумка спортивна Phantom Gym Bag Team Tactic Black, 80 л (PHBAG1736) — это Ваш первый шаг. В « Спортивные сумки » есть все, что понадобится спортсмену. Спортивные сумки удивит Вас своей оригинальностью. Сумка хоккейная командная Fischer Pro Team Bag SR 2015/2016 , Сумка хоккейная командная Fischer Pro Team Bag SR 2015/2016 и Сумка хоккейная командная Fischer Pro Team Bag SR 2015/2016 от лучших мировых производителей 1325 Вы можете найти в нашей категории Спортивные сумки . В спортивном онлайн-каталоге Terrasport представлен огромный ассортимент продуктов Спортивные сумки . Заказывайте с молниеносной доставкой в Кривой Рог, Николаев, Мариуполь и во все города Украины боксерские перчатки.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • Узнать цена электромотор или грузоблочные профессиональные тренажеры в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • Нужно купить разборную лодку или надувной матрас-кровать? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Когда ищете товары для огорода и дачи, либо теннисной ракетки, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн