Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий

КОД ТОВАРУ: 108500
  • Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий
  • Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий - Фото №2
  • Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий - Фото №3
Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий
Тип спальника: кемпінговий. Сезон: весна / осінь. Форма: ковдру. Температура комфорту: +4 С. Температура межі комфорту: 0 С. Температура екстриму: - 5 С. Зовнішній шар: нейлон. Внутрішній матеріал: Polycotton. Утеплювач: синтетика. Розмір спальника: 2,2х0,9х0,9 м. Вага спальника: 1,99 кг. Блискавка: справа.
Husky
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 000 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 267 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Сезонність 
перехідною
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Вага, кг
1
Довжина, см
220
Ширина, см
90
АРТИКУЛ
HSKSL.B.-033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo завдяки розстібається до кінця блискавки може використовуватися в якості ковдри. Крім того, його можна зшивати з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована з протилежного боку (зліва). Спальник характеризується оптимальною комфортністю для тіла при температурі повітря +4 С. Ідеальний для кемпінгового відпочинку навесні / восени. Внутрішній шар спальника пошитий з матеріалу Polycotton, а зовнішній - з водовідштовхувального нейлону. Завдяки якісному синтетичному утеплювачу спальник прекрасно утримує тепло тіла. Має у своєму розпорядженні відділенням під подушку. Для зручного підвішування спальника при провітрюванні або після прання в ньому передбачені спеціальні петлі.
Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo незамінний в похідних умовах. Він теплий, легкий, немазкий. Завдяки водовідштовхувальним властивостям зовнішнього шару, пошитого з нейлону, він не промокає. Легко стирається, швидко сохне. Завдяки якісній фурнітурі дуже зручний у використанні. Його блискавка захищена від закушування. Тип спальника: кемпінговий. Сезон: весна / осінь. Форма: ковдру. Температура комфорту: +4 С. Температура межі комфорту: 0 С. Температура екстриму: - 5 С. Зовнішній шар: нейлон. Внутрішній матеріал: Polycotton. Утеплювач: синтетика. Розмір спальника: 2,2х0,9х0,9 м. Вага спальника: 1,99 кг. Блискавка: справа.

Особливості спальника:
- кемпінговий;
- весна Осінь;
- блискавка справа;
- зшивати з аналогічною моделлю спальника;
- пошитий з нейлону / Поликоттон;
- синтетичний наповнювач;
- відділення під подушку;
- теплової валик;
- петлі для сушіння / провітрювання;
- блискавка захищена від закушування / від впливу холоду;
- функціональний дизайн.

Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo - теплий, легкий, комфортний!

Характеристики:
Тип спальника: кемпінговий.
Сезон: весна / осінь.
Форма: ковдру.
Температура комфорту: +4 С.
Температура межі комфорту: 0 С.
Температура екстриму: - 5 С.
Зовнішній шар: нейлон.
Внутрішній матеріал: Polycotton.
Утеплювач: синтетика.
Розмір спальника: 2,2х0,9х0,9 м.
Вага спальника: 1,99 кг.
Блискавка: справа.

Виробник: Husky (Чехія).

Компанія Husky заснована в 1994 році. Її назва пов'язана з найменуванням породи собак Хаскі, відомої своєю витривалістю в екстремальних умовах. Компанія спеціалізується на виробництві наметів, спальників і т.д, призначених для екстремальних і помірно складних похідних умов, а також для кемпінгового відпочинку. Вироби Husky високо цінуються європейськими туристами і користувачами, що ведуть активний спосіб життя.

Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий купити за вигідною ціною 2 000 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких виробників, як наприклад: Husky в магазині terrasport.ua
Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий - Фото №2 Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий - Фото №3 Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Husky Gizmo правий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) , Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) і Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн