Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені

КОД ТОВАРУ: 101082
  • Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені
  • Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені - Фото №2
  • Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені - Фото №3
Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені
Тип снігокати: дитячий, пластиковий. Вік дитини: від 5 років. Місткість: 2-х місцеві. Матеріал: пластик. Морозостійкість: -20 С. Максимально допустиме навантаження: 50 кг. Вага санок: 3,3 кг. Розмір: 43х21х93 см. Колір: зелений. Комплектація: буксирувальний трос.
Plast Kon
  • Снегокат Plast Kon Snow Boat зеленые
  • Снегокат Plast Kon Snow Boat красные
  • Снегокат Plast Kon Snow Boat синие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 545 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 206 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Матеріал
Пластик
Конфігурація
З кермом, З гальмом
АРТИКУЛ
SAN-05-02
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Снегокат Plast Kon Snow Boat SAN-05-02 стилізований під яскравий гоночний автомобіль, і оснащений кермом, за допомогою якого дитина зможе з легкістю здійснювати поворот. Снегокат є литу пластикову конструкцію, геометрія якої розрахована на комфорт маленького їздця. Снегокат розпорядженні зручним сидінням і надійним упором для ніг. Він облаштований 2-мя посадочними місцями і розрахований на маленьких їздців віком від 5 років, вага яких не перевищує 50 кг. Конструктивні особливості снігокати забезпечують йому чудову маневреність - його їздовий поверхня являє собою подобу двох лижних планок, здатних досягати хорошій швидкості і добре управлятися за допомогою керма. Для більшої безпеки катання і гальмування в снегокате передбачені дві зручні бічні ручки.
Снегокат Plast Kon Snow Boat SAN-05-02 зроблений з міцного, морозостійкого пластика, їздовий поверхню якого розрахована на повноцінне катання зі снігових гірок - вона має дуже високу для цього скользкостью. Цей легкий, маневрений, яскравий снігокати подарує дитині прекрасне зимовий настрій. І що не менш важливо, він не вимагає ніякого догляду і займає дуже мало місця. Комплектується буксирним тросом.

Особливості снігокати:
- дитячий;
- 2-х місцевий;
- стилізовані під гоночну машину;
- управляються за допомогою керма;
- лита пластикова конструкція;
- комфортне сидіння;
- зручний упор для ніг;
- зроблений з морозостійкого пластика;
- добре ковзає на снігу;
- легкий, маневрений, яскравий;
- для дітей віком від 3 років;
- найкращий подарунок дитині.

Снегокат Plast Kon Snow Boat SAN-05-02 - найкращий подарунок дитині!

Характеристики:
Тип снігокати: дитячий, пластиковий.
Вік дитини: від 5 років.
Місткість: 2-х місцеві.
Матеріал: пластик.
Морозостійкість: -20 С.
Максимально допустиме навантаження: 50 кг.
Вага санок: 3,3 кг.
Розмір: 43х21х93 см.
Колір: зелений.
Комплектація: буксирувальний трос.

Виробник: Plast Kon (Чехія).

Plast Kon - відомий чеський виробник лиж, снігоходів, ледянок і пластикових санок різної конфігурації, розрахованих на зимові катання. Випускаються цим виробником санки мають зручною ергономічною формою, чудовими їздовими характеристиками і забезпечують безпечний спуск з гірок. Їх відрізняє міцність, яскравий колірний дизайн і невисока вартість. З моменту свого заснування в 1998 році до нинішнього часу компанія Plast Kon зуміла заслужити гарну репутацію в багатьох європейських країнах.

Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені підібрати і купити за реальною ціною 1 545 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Санки, ледянки таких торгових марок, як наприклад: Plast Kon в електронному магазині Terra Sport
Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені - Фото №2 Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Санки, ледянки

Давно хочете зайнятися фігурою? Снегокат Plast Kon Snow Boat зелені допоможе почати легко. В « Санки, ледянки » є все, що Вам знадобиться. Санки, ледянки обрадує Вас своєю надійністю. Ледянка-диск Plast Kon Supernova 70 червоний , Ледянка-диск Plast Kon Supernova 70 червоний і Ледянка-диск Plast Kon Supernova 70 червоний від кращих світових постачальників 135 Ви зможете знайти в нашій лінійці Санки, ледянки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Санки, ледянки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн