Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923

КОД ТОВАРУ: 79811
  • Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923
Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923
Особливості скейтборду: двоколісний, дека складається з двох частин, обидві частини деки обертається навколо центральної осі, колеса обертаються навколо власної осі на 360 градусів, поєднує в собі елементи скейта / роликових ковзанів / сьорфа призначений для катання по твердих поверхнях. Матеріал деки: ABS. Розмір: 84х22 см. Товщина деки: 1,5 см. Підвіска: алюміній. Колеса: PU. Розмір коліс: 5х3,6 см. Амортизатори: поліуретан 92А. Підшипники: АВЕС 5. Максимальна вага користувача: 100 кг.
Ripstik
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
772 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 103 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
SK-3923
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд 2-х колісний RipStik (ролерсерф) SK-3923 поєднує в собі елементи скейта, роликових ковзанів, серфа. Призначений для катання по твердим рівним поверхням, а також для виконання різних трюків.
Скейтборд 2-х колісний RipStik (ролерсерф) SK-3923 оснащений спеціальною підвіскою коліс, званої "кастер". Колеса в цій підвісці закріплені незалежно один від одного і повертаються так само незалежно. Ролерсерф їде нешвидко, але добре справляється з поворотами. За рахунок розвороту коліс в протилежні сторони, поворот виходить різким і ефективним. Завдяки цьому катання на ньому безпечніше і для самого їздця, і для перехожих. Заняття роллерсерфінгом розвиває витривалість і силу ніг, а також сприяє виробленню вміння тримати рівновагу.


Особливості скейтборду:
- двоколісний;
- дека складається з двох частин;
- обидві частини деки обертається навколо центральної осі;
- колеса обертаються навколо власної осі на 360 градусів;
- світяться колеса;
- поєднує в собі елементи скейта / роликових ковзанів / серфа;
- призначений для катання по твердих поверхнях.

Скейтборд 2-х колісний RipStik (ролерсерф) SK-3923 - для любителів вільного руху!

Характеристики:
Матеріал деки: ABS.
Розмір: 84х22 см.
Товщина деки: 1,5 см.
Підвіска: алюміній.
Колеса: PU.
Розмір коліс: 5х3,6 см.
Амортизатори: поліуретан 92А.
Підшипники: АВЕС 5.
Максимальна вага користувача: 100 кг.

Виробник: Ripstik (Китай).

Компанія спеціалізується на виробництві якісних спортивних товарів: роликових ковзанів, скейтів, волейбольних та футбольних м'ячів, а також різних спортивних снарядів. Вартість і якість продукції Zelart роблять її доступною для широкого кола споживачів.


Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923 вибрати за доступною вартості 772 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скейтборды таких брендів, як наприклад: Ripstik в каталозі магазина Terrasport
Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно хотіли зайнятися спортом? Скейтборд двоколісний (Ріпстік) RipStik SK-3923 - це Ваш перший крок. В « Скейтборд » є все, що знадобиться спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю оригінальністю. Пенні борд Penny Board Eden Fish Limited Edition , Пенні борд Penny Board Eden Fish Limited Edition і Пенні борд Penny Board Eden Fish Limited Edition від кращих світових виробників 818 Ви можете знайти в нашій категорії Скейтборд . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Скейтборд . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн