Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009

КОД ТОВАРУ: 378472
  • Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009
  • Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №2
  • Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №3
  • Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №4
  • Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №5
Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009
Тип: лава Скотта. Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC). Максимальна вага користувача: 120 кг. Розмір: 102x100x80 см. Регулювання висоти: є. Призначення: для вправ на біцепс. Якщо ви хочете максимально розвинути біцепс, то вам слід вибирати для цієї мети найефективніші вправи. Одне з них - згинання рук на лаві Скотта. призначення Лава Скотта Zelart AF4009 ALTAS FITNESS призначена для цільової навантаження біцепсів і є неодмінним атрибутом практично кожного атлетичного залу. Змінюючи ширину хвата, можна домогтися максимального пікового скорочення зовнішньої і внутрішньої головки біцепса. При цьому вправи на лаві Скотта, дозволяють сконцентруватися не тільки на масі біцепса, але і на його формі. Так вони допомагають розвинути нижню частину цього м'яза (черевце), яка створює враження наповненості біцепса, завдяки чому він відмінно виглядає навіть в розслабленому стані. Коли справа доходить до вправ на біцепс, ніщо не зрівняється з лавою Скотта, тому вони повинні бути в арсеналі будь-якого атлета, незалежно від рівня його підготовленості. Її висока ефективність обумовлена тим, що вона, маючи кут 30 °, дозволяє зручно розташувати руки і добитися максимального розтягнення м'яза, одночасно знімаючи навантаження з ліктів і попереку. При цьому руки рухаються по повній амплітуді. Компактні розміри лави уможливлюють її використання в невеликому приміщенні. Тому вона ідеально впишеться і в особистому спортивному куточку, і в аматорському тренажерному залі, і в комерційному фітнес-центрі. опис снаряда Основою лави служить масивна рамна конструкція з високоякісного металу, досить широка, щоб забезпечити користувачеві максимальну стійкість. Регульоване по висоті сидіння і похилий «пюпітр», гарантують комфорт тренувань для людей різного зросту. Оптимальна ширина стійок для штанги дозволяє працювати як з укороченим EZ-грифом, так і з будь-яким стандартним грифом. При цьому стійки не будуть заважати атлету, якщо він захоче потренуватися з гантелями. переваги Міцна стійка конструкція, яка прослужить довгі роки. Дозволяє пропрацювати біцепси з максимальною ефективністю. Може використовуватися як вдома, так і в великому тренажерному залі. Виробник: Zelart (Китай).
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 247 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 834 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
AF4009
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тип: лава Скотта.
Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC).
Максимальна вага користувача: 120 кг.
Розмір: 102x100x80 см.
Регулювання висоти: є.
Призначення: для вправ на біцепс.


Якщо ви хочете максимально розвинути біцепс, то вам слід вибирати для цієї мети найефективніші вправи. Одне з них - згинання рук на лаві Скотта.


призначення
Лава Скотта Zelart AF4009 ALTAS FITNESS призначена для цільової навантаження біцепсів і є неодмінним атрибутом практично кожного атлетичного залу. Змінюючи ширину хвата, можна домогтися максимального пікового скорочення зовнішньої і внутрішньої головки біцепса. При цьому вправи на лаві Скотта, дозволяють сконцентруватися не тільки на масі біцепса, але і на його формі. Так вони допомагають розвинути нижню частину цього м'яза (черевце), яка створює враження наповненості біцепса, завдяки чому він відмінно виглядає навіть в розслабленому стані.

Коли справа доходить до вправ на біцепс, ніщо не зрівняється з лавою Скотта, тому вони повинні бути в арсеналі будь-якого атлета, незалежно від рівня його підготовленості. Її висока ефективність обумовлена тим, що вона, маючи кут 30 °, дозволяє зручно розташувати руки і добитися максимального розтягнення м'яза, одночасно знімаючи навантаження з ліктів і попереку. При цьому руки рухаються по повній амплітуді.

Компактні розміри лави уможливлюють її використання в невеликому приміщенні. Тому вона ідеально впишеться і в особистому спортивному куточку, і в аматорському тренажерному залі, і в комерційному фітнес-центрі.


опис снаряда
Основою лави служить масивна рамна конструкція з високоякісного металу, досить широка, щоб забезпечити користувачеві максимальну стійкість. Регульоване по висоті сидіння і похилий «пюпітр», гарантують комфорт тренувань для людей різного зросту. Оптимальна ширина стійок для штанги дозволяє працювати як з укороченим EZ-грифом, так і з будь-яким стандартним грифом. При цьому стійки не будуть заважати атлету, якщо він захоче потренуватися з гантелями.


переваги

  • Міцна стійка конструкція, яка прослужить довгі роки.
  • Дозволяє пропрацювати біцепси з максимальною ефективністю.
  • Може використовуватися як вдома, так і в великому тренажерному залі.


Виробник: Zelart (Китай).



Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 підібрати і купити за реальною ціною 6 247 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Zelart в електронному магазині Terra Sport
Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №2 Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №3 Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №4 Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хочете зайнятися фігурою? Лава Скотта Zelart Altas Fitness AF4009 допоможе почати легко. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас своєю надійністю. Стійки під штангу регульовані PGL BR5 , Стійки під штангу регульовані PGL BR5 і Стійки під штангу регульовані PGL BR5 від кращих світових постачальників 136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн