Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness

КОД ТОВАРУ: 127191
  • Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness
Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness
Матеріал: метал, PVC; Габарити: 91x65x93 см; Вага: 28 кг; Max вага користувача: 100 кг. Особливості: стійка сталева конструкція; регульована висота парти; збільшення рельєфності м'язів рук; розвиток і зміцнення двоголовим, плечовий, плечелучевой м'язів; можливість задавати кут нахилу парти до 40 °; довгий термін служби.
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 829 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 645 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Професійна
АРТИКУЛ
AX1010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава Скотта AX1010 Altas Fitness - це універсальна лава, призначена для виконання різних вправ для тренування біцепсів, передніх дельтоподібних м'язів за допомогою штанги і гантелей. Для забезпечення зручності спортсмена, лава оснащена тримачем для штанги і сидінням, кут нахилу парти (40 ° від вертикалі) дозволяє максимально випрямляти руки і забезпечує повну амплітуду рухів, при цьому знижуючи навантаження на лікті і нижню частину спини.

особливості:

- стійка сталева конструкція;

- регульована висота парти;

- збільшення рельєфності м'язів рук;

- розвиток і зміцнення двоголовим, плечовий, плечелучевой м'язів;

- можливість задавати кут нахилу парти до 40 °;

- довгий термін служби.

Характеристики:

Матеріал: метал, PVC;

Габарити: 91x65x93 см;

Вага: 28 кг;

Max вага користувача: 100 кг.

Виробник: Zelart (Пакистан).

Zelart - це великий виробник товарів для спорту, туризму і відпочинку. Він спеціалізується на виробництві екіпіровки і спортивного спорядження для спортсменів різних напрямків.


Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness вибрати за доступною вартості 4 829 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Zelart в каталозі магазина Terrasport
Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хотіли зайнятися спортом? Лава Скотта Zelart AX1010 Altas Fitness - це Ваш перший крок. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю оригінальністю. Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 , Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 і Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 від кращих світових виробників 136 Ви можете знайти в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн