Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308

КОД ТОВАРУ: 100280
  • Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308
Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308
Тип конструкції: стаціонарна; Вага тренажера: 29,5 кг; Розміри тренажера (ДхШхВ): 120х155х215 см; Максимальна вага користувача: 130 кг; Вправи: жим, батерфляй, тяга зверху, згинання ніг, розгинач для ніг, регулювання спинки і стійки.
USA Style
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 795 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 640 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
SS-308
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308 - зможе урізноманітнити ваші спортивні заняття. Представлений тренажер розрахований на такі заняття, як батерфляй, жим, згинання-розгинання ніг і тяга зверху. До переваг моделі можна віднести якість, сучасний дизайн, функціональність, хороші характеристики, міцність і якість. Лава має міцну конструкцію, ударостійке покриття, регульовані стійки і спинку, регульований важіль ножний тяги і комфортне сидіння.

Невеликі розміри і вага лави під штангу USA Style SS-308 дозволяють встановлювати тренажер в будь-якому зручному приміщенні.

особливості:
- багатофункціональний тренажер;
- міцна, стійка конструкція;
- ударостійке покриття;
- модуль для зберігання верхнього тяги;
- комфортні спинка і сидіння;
- регульований важіль ножний тяги подвійної дії з м'якими грифами;
- регульовані вертикальні стійки для штанги з крюками безпеки ..

Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308 - гарантія ефективних тренувань!

Характеристики:
Тип конструкції: стаціонарна.
Вага тренажера: 29,5 кг.
Розміри тренажера (ДхШхВ): 120х155х215 см.
Максимальна вага користувача: 130 кг.
Вправи: жим, батерфляй, тяга зверху, згинання ніг, розгинач для ніг, регулювання спинки і стійки.
Гарантія: 12 місяців.

Виробник: USA Style (США).

Компанія USA Style існує на ринку більше 20 років. На сьогоднішній день вона займає лідируючі позиції в спортивному сегменті світового ринку. Вона випускає широкий спектр домашніх спортивних тренажерів, що характеризуються функціональністю, надійністю, ціновою доступністю. Асортимент продукції, що випускається під торговою маркою USA Style, неймовірно широкий і складається з різних моделей орбітреків, велотренажерів, бігових доріжок, масажного обладнання, фітнес-станцій, а також обладнання для силових тренувань (штанги, грифи, лави, гантелі та ін.). Крім того, підприємством проводиться і ряд оснащення для туризму та активного відпочинку. Величезний успіх компанії USA Style серед споживачів усього світу в числі іншого обумовлений тим, що даний виробник у своїй роботі використовує широкий спектр досягнень науки та спортивної медицини.


Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308 купити за вигідною ціною 4 795 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких виробників, як наприклад: USA Style в магазині terrasport.ua
Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава під штангу компакт + тяга зверху + батерфляй USA Style SS-308 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 , Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 і Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн