Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии

КОД ТОВАРУ: 260401
  • Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии
  • Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - Фото №2
  • Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - Фото №3
  • Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - Фото №4
Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии
Напівпрофесійний тренажер для спини і преса. Тренування поперекового відділу спини має високе значення для зміцнення і підвищення гнучкості спини. Тренажер має значний запас міцності і дуже зручний у використанні, тому може використовуватися використовується як професійними спортсменами для зміцнення спини і підвищення результатів в інших областях, так і не спортсменами для профілактики і навіть після травм для реабілітації, особливо з віком. Тренажер має потужну складну конструкцію, що дозволяє використовувати тренажер як в обмеженому просторі будинку, так і в спортзалі. Лава дійсно витримує до 200 кг навантаження, це може бути наприклад спортсмен вагою близько 120 кг і пара млинців по 25 кг для обважнення, що в сумі дає 170 кг і ще залишається запас міцності. Регулювання упору для ніг відбувається за допомогою напівавтоматичного фіксатор, під зріст людини, що дозволяє займатися людям з ростом від 160 см до 198 см. Характеристики: Клас тренажера - напівпрофесійний; Висота - 850 мм .; Довжина - 1270 мм .; Ширина - 620 мм .; Максимальна вага користувача з навантаженням - 200 кг .; Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан; Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник; Товщина металу - 3,5 мм .; Покриття металу - порошкова полімерна фарба; Колір білий; Вага - 30 кг. особливості: - Складна конструкція. - Полімерна покраска. - Для стійкості на краях ніжок підйоми. - М'які валики підтримують ноги. - ППУ подушки. - Гарантія на металеву конструкцію 5 років. - Гарантія на м'яку частину 2 роки. - Вага користувача до 200 кг.
Haukka
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 610 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1149 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний, Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Гіперекстензія
Призначення
Для торса, Для спини
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
K211
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напівпрофесійний тренажер для спини і преса.

Тренування поперекового відділу спини має високе значення для зміцнення і підвищення гнучкості спини. Тренажер має значний запас міцності і дуже зручний у використанні, тому може використовуватися використовується як професійними спортсменами для зміцнення спини і підвищення результатів в інших областях, так і не спортсменами для профілактики і навіть після травм для реабілітації, особливо з віком.

Тренажер має потужну складну конструкцію, що дозволяє використовувати тренажер як в обмеженому просторі будинку, так і в спортзалі. Лава дійсно витримує до 200 кг навантаження, це може бути наприклад спортсмен вагою близько 120 кг і пара млинців по 25 кг для обважнення, що в сумі дає 170 кг і ще залишається запас міцності.

Регулювання упору для ніг відбувається за допомогою напівавтоматичного фіксатор, під зріст людини, що дозволяє займатися людям з ростом від 160 см до 198 см.


Характеристики:
Клас тренажера - напівпрофесійний;
Висота - 850 мм .;
Довжина - 1270 мм .;
Ширина - 620 мм .;
Максимальна вага користувача з навантаженням - 200 кг .;
Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан;
Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник;
Товщина металу - 3,5 мм .;
Покриття металу - порошкова полімерна фарба;
Колір білий;
Вага - 30 кг.


особливості:
- Складна конструкція.
- Полімерна покраска.
- Для стійкості на краях ніжок підйоми.
- М'які валики підтримують ноги.
- ППУ подушки.
- Гарантія на металеву конструкцію 5 років.
- Гарантія на м'яку частину 2 роки.
- Вага користувача до 200 кг.

  • Висота 85.0
  • конструкція Цілісна
  • Система навантаження Власна вага
  • Кут нахилу 45.0
  • Тип Гіперекстензія
  • Ширина 90.0
  • вага 28.0
  • Особливості Регулювання по висоті
  • колір Білий
  • Максимальна вага користувача 150.0
  • довжина 110.0

Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии вибрати за доступною вартості 8 610 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Haukka в каталозі магазина Terrasport
Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - Фото №2 Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - Фото №3 Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хотіли зайнятися спортом? Лава комбінована складна для преса HAUKKA K211 c гиперєкстензии - це Ваш перший крок. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю оригінальністю. Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 , Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 і Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 від кращих світових виробників 136 Ви можете знайти в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн