Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench

КОД ТОВАРУ: 103493
  • Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench
  • Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №2
  • Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №3
  • Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №4
  • Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №5
Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench
Тип: лава. Вид: горизонтальна. Належність: домашня. Матеріал: сталь, ПВХ. Конструкція: складна. Вага користувача: max-150 кг. Розмір: 44х48х127 см. Вага: 17 кг. Гарантія: 1 рік. Особливості лави: компактно складається для домашнього зберігання; сталева рама; стійка конструкція; використовується для преса і для жиму; валики для ніг з регулюванням висоти; якісна штучна шкіра; зносостійкі матеріали.
Tunturi
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
8 475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1131 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
14TCT04000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench має складну конструкцію, для зручного зберігання в квартирі або в заміському будинку. Рама виготовлена зі сталі, забезпечує стабільну стійкість моделі. Може застосовуватися в якості лави для преса, завдяки додаванню одного з двох ніжок, а також застосуються для тренувань з використанням гантелей мул штанги для жиму. Лава оснащена валиками, які регулюються по висоті. Всі м'які частини Tunturi Pure Flat Bench виконані з якісної штучної шкіри з наповнювачем перешкоджає швидкому зносу моделі.

Особливості лави:
- компактно складається для домашнього зберігання;
- сталева рама;
- стійка конструкція;
- використовується для преса і для жиму;
- валики для ніг з регулюванням висоти;
- якісна штучна шкіра;
- зносостійкі матеріали.

Характеристики:
Тип: лава;
Вид: горизонтальна;
Належність: домашня;
Матеріал: сталь, ПВХ;
Конструкція: складна;
Вага користувача: max-150 кг;
Розмір: 44х48х127 см;
Вага: 16 кг;
Гарантія: 1 рік.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).
Торгова марка є одним з найстаріших і провідних виробників фітнес обладнання в усьому світі. Навіть новачки в спорті, не кажучи про професійних спортсменів, віддають перевагу Tunturi, завдяки унікальному якості, неперевершеному дизайну і довговічності продукції, що виробляється.


Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench купити по реально виправданою вартості 8 475 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Tunturi в інтернет каталозі Терраспорт
Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №2 Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №3 Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №4 Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Лава горизонтальна Tunturi Pure Flat Bench допоможе досягти мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) порадує Вас високою якістю. Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 , Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 і Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 від кращих світових брендів 136 Ви побачите в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Лави та стійки (тренажери для преса) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн