Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213

КОД ТОВАРУ: 106078
  • Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213
  • Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 - Фото №2
  • Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 - Фото №3
Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213
Тип лави: горизонтальна. Матеріал: сталь, штучна шкіра. Розмір: 1,33х0,69х0,455 м. Максимально допустиме навантаження обтяжень: 150 кг. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці; 3) на м'які частини - 6 календарних місяців.
Fit Way Factory
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 625 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 617 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
A 213
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 відноситься до тих універсальним спортивним снарядів, які можна використовувати для виконання величезної кількості вправ, спрямованих на зміцнення м'язів корпусу. Лава являє собою міцну стійку конструкцію, розраховану на інтенсивні тренування. Забезпечує можливість максимально ефективних навантажень. Поєднує в собі чудову функціональність і міцність з відносною малогабаритністю, що дозволяє використовувати його в залах з невеликою площею.
Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 орієнтована на використання в спортивних залах і характеризується міцністю, що забезпечує їй тривалий термін служби. Зібрано на міцній сталевій рамі. Тип лави: горизонтальна. Матеріал: сталь, штучна шкіра. Розмір: 1,33х0,69х0,455 м. Максимально допустиме навантаження обтяжень: 150 кг. Ви можете замовити аналогічний тренажер з будь-якими конструктивними особливостями і будь-якого кольору. Термін виготовлення тренажера становить 30-60 календарних днів. При виборі колірного виконання, враховуються всі побажання замовника. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці; 3) на м'які частини - 6 календарних місяців.

Особливості тренажера:
- зібраний на міцній сталевій рамі;
- оббивка - з міцної штучної шкіри;
- для опрацювання м'язів корпусу;
- стійка, міцна, легка конструкція;
- розрахована на інтенсивні навантаження;
- гарантія тривалого терміну служби.

Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 - для ефективного тренування м'язів корпусу!

Характеристики:
Тип лави: горизонтальна.
Матеріал: сталь, штучна шкіра.
Розмір: 1,33х0,69х0,455 м.
Максимально допустима навантаження обтяжень: 150 кг.
Гарантійний термін експлуатації становить:
1) на зварену раму - на весь термін експлуатації;
2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці;
3) на м'які частини - 6 календарних місяців.
Термін виготовлення тренажера становить: 30-60 календарних днів

Виробник: Fit Way Factory (Україна).

Fit Way Factory - українська компанія, що спеціалізується на виробництві силових тренажерів, призначених для використання в комерційних цілях. Їх відрізняє чудова функціональність і висока міцність, розрахована на інтенсивні тренування. Значною перевагою Fit Way Factory в порівняння з аналогічними компаніями є те, що вона виробляє тренажери за індивідуальними замовленнями, з огляду на все запитувані клієнтом конструктивні вимоги.




Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 купити за вигідною ціною 4 625 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Fit Way Factory в онлайн каталозі Терра Спорт
Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 - Фото №2 Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава горизонтальна Fit Way Factory Bridge Style A 213 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench , Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench і Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн