Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033

КОД ТОВАРУ: 378469
  • Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033
  • Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №2
  • Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №3
  • Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №4
  • Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №5
Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033
Виробник: Zelart. Тип: атлетичний інвентар. Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC). Максимальна вага користувача: 100 кг. Розмір: 185x120x95 см. Регульований кут нахилу лави: є. Призначення: для атлетичних тренувань з обтяженнями. Комплектація: лава - 1 шт .; тренажер для ніг - 1 шт .; приставка Скотта - 1 шт. призначення Лава являє собою багатофункціональну спортивну станцію і призначена для тренувань з вільним вагою (гантелі, штанги), спрямованих на збільшення м'язової маси і опрацювання рельєфу мускулатури. На ній можна робити більшість базових вправ для м'язів грудей і плечового пояса. Змінюючи хват при виконанні різних жимів і використовуючи різний кут нахилу лави, можна всебічно опрацювати великі грудні м'язи, дельти і трицепси. Підйоми на біцепс на приставці Скотта (пюпітрі) - один з найшвидших способів збільшити масу і силу цього м'яза, а також надати їй красиву форму у вигляді піку. Тренажер для згинання / розгинання ніг допомагає сформувати біцепс стегна і квадріцепс. Це лише деякі вправи, які можна робити за допомогою лави - їх кількість обмежена тільки фантазією і запасом знань користувача. Завдяки компактності станція може використовуватися в домашніх умовах або в невеликих спортзалах як початківцями, так і досвідченими атлетами. опис Що володіє високою якістю збірки комбінована лава являє собою міцну конструкцію, що складається з сталевого корпусу і зручного щільного сидіння. Стійка для штанги дозволяє використовувати спортивні снаряди з будь-якими грифами стандартного розміру. Завдяки змінюваному куті нахилу лави можна виконувати жим з основних позицій - похилий, горизонтальний і головою вниз. Тренажер для ніг та пюпітр (приставка Скотта) значно розширюють список доступних вправ і дозволяють комплексно опрацьовувати основні м'язові групи. переваги Надійна конструкція і якісні матеріали забезпечують тривалу, безпечну експлуатацію. Невеликі розміри дозволяють використовувати її в невеликому приміщенні. З її допомогою можна гармонійно розвинути практично всі м'язи тіла. Виробник: Zelart (Китай).
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 485 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 732 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
BH3033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тип: атлетичний інвентар.
Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC).
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Розмір: 185x120x95 см.
Регульований кут нахилу лави: є.
Призначення: для атлетичних тренувань з обтяженнями.


Комплектація:

  • лава - 1 шт .;
  • тренажер для ніг - 1 шт .;
  • приставка Скотта - 1 шт.


призначення
Лава являє собою багатофункціональну спортивну станцію і призначена для тренувань з вільним вагою (гантелі, штанги), спрямованих на збільшення м'язової маси і опрацювання рельєфу мускулатури. На ній можна робити більшість базових вправ для м'язів грудей і плечового пояса. Змінюючи хват при виконанні різних жимів і використовуючи різний кут нахилу лави, можна всебічно опрацювати великі грудні м'язи, дельти і трицепси.

Підйоми на біцепс на приставці Скотта (пюпітрі) - один з найшвидших способів збільшити масу і силу цього м'яза, а також надати їй красиву форму у вигляді піку. Тренажер для згинання / розгинання ніг допомагає сформувати біцепс стегна і квадріцепс.

Це лише деякі вправи, які можна робити за допомогою лави - їх кількість обмежена тільки фантазією і запасом знань користувача. Завдяки компактності станція може використовуватися в домашніх умовах або в невеликих спортзалах як початківцями, так і досвідченими атлетами.


опис
Що володіє високою якістю збірки комбінована лава являє собою міцну конструкцію, що складається з сталевого корпусу і зручного щільного сидіння. Стійка для штанги дозволяє використовувати спортивні снаряди з будь-якими грифами стандартного розміру. Завдяки змінюваному куті нахилу лави можна виконувати жим з основних позицій - похилий, горизонтальний і головою вниз. Тренажер для ніг та пюпітр (приставка Скотта) значно розширюють список доступних вправ і дозволяють комплексно опрацьовувати основні м'язові групи.


переваги

  • Надійна конструкція і якісні матеріали забезпечують тривалу, безпечну експлуатацію.
  • Невеликі розміри дозволяють використовувати її в невеликому приміщенні.
  • З її допомогою можна гармонійно розвинути практично всі м'язи тіла.


Виробник: Zelart (Китай).


Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 5 485 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Zelart в онлайн каталозі Терра Спорт
Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №2 Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №3 Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №4 Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Лава атлетична з приставкою Скотта Zelart BH3033 допоможе на шляху до мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас високою якістю. Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) , Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) і Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) від топових світових брендів 136 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн