Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128

КОД ТОВАРУ: 127030
  • Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128
Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128
Тип: скакалка. Матеріал: ПВХ, ABS-пластик. Довжина: 2,75 м. Лічильник стрибків: електронний. Колір: помаранчевий / чорний. Особливості скакалки: не вимагає спеціальних знань в застосуванні; спалює калорії; покращує роботу дихальної системи; тренує практично всі м'язові групи; є ефективним кардіотренажерів.
Live Up
КУПИТИ
ЦІНА:
570 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 76 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Матеріал шнура
PVC
Матеріал ручок
PVC
Лічильник стрибків
Є
Довжина, м
2,7 - 2,9
АРТИКУЛ
LS3128
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка з електронним лічильником Live UP PVC Cable Jumprope є унікальним і функціональним спортивним снарядом. Завдяки своїм компактним розмірам може застосовуватися в будь-яких умовах: вдома, в залі, на відкритому повітрі в парку. Заняття зі скакалкою допомагають ефективно скидати вагу, спалюючи калорії, приводять у норму дихальну систему, змушують працювати практично всі групи м'язів. Представлений снаряд є одним з найпопулярніших і затребуваних кардиотренажеров. Live UP PVC Cable Jumprope має зручні ергономічні ручки з антиковзаючим покриттям, які оснащені датчиком, що показує виконане кількість стрибків.

Особливості скакалки:

  - спалює калорії;

  - покращує роботу дихальної системи;

  - тренує практично всі м'язові групи;

  - є ефективним кардіотренажерів.

Характеристики:

  Тип: скакалка;

  Матеріал: ПВХ, ABS-пластик;

  Довжина: 2,75 м;

  Лічильник стрибків: електронний;

  Колір: помаранчевий / чорний.

Виробник: Live UP (Китай).

Бренд орієнтується на випуск якісних спортивних снарядів, що застосовуються в фітнес тренуваннях, заняттях йогою і в інших спортивних дисциплінах. Також Live UP виробляє всілякі тренажери, які використовуються в професійних залах і домашніх умовах.


Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128 купити за вигідною ціною 570 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Подарки на 8 марта таких виробників, як наприклад: Live Up в магазині terrasport.ua
Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на 8 березня

Давно мрієте зайнятися спортом? Скакалка з лічильником Live UP PVC Cable Jumprope LS3128 буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на 8 березня » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на 8 березня здивує Вас своєю якістю. Дзеркало косметичне з підсвічуванням Beurer BS 49 , Дзеркало косметичне з підсвічуванням Beurer BS 49 і Дзеркало косметичне з підсвічуванням Beurer BS 49 від знаменитих світових виробників 3538 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на 8 березня . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Подарунки на 8 березня . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн