Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни

КОД ТОВАРУ: 90479
  • Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни
Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни
Шорти Sunex Bermuda Cotton виконані з унікального, високотехнологічного 3х шарового матеріалу. Зовнішній шар виконаний з еластичної тканини з лайкрою створює прекрасний силует вашого тіла, підтягує живіт, стегна, сідниці. Середній шар виконаний з натурального латексу (латекс натуральний матеріал на основі каучуку, широко використовуваний в медицині, не викликає алергічної реакції навіть у випадку дуже чутливої шкіри), який створює ефект сауни, завдяки чому тверді жирові відкладення розм'якшуються, шкіра вирівнюється, поліпшується циркуляція крові і лімфи. Внутрішній шар виготовлений з 100% бавовни, який прилягає до шкіри і створює надзвичайний комфорт і зручність при носінні.
Sunex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
504 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
ZD-3010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти Sunex Bermuda Cotton   виконані з унікального, високотехнологічного 3х шарового матеріалу. Зовнішній шар виконаний з еластичної тканини з лайкрою створює прекрасний силует вашого тіла, підтягує живіт, стегна, сідниці.

Середній шар виконаний з натурального латексу (латекс натуральний матеріал на основі каучуку, широко використовуваний в медицині, не викликає алергічної реакції навіть у випадку дуже чутливої шкіри), який створює ефект сауни, завдяки чому тверді жирові відкладення розм'якшуються, шкіра вирівнюється, поліпшується циркуляція крові і лімфи.

Внутрішній шар виготовлений з 100% бавовни, який прилягає до шкіри і створює надзвичайний комфорт і зручність при носінні.

Шорти Sunex Bermuda Cotton   призначені для боротьби із зайвою вагою і корекції фігури в області талії, сідниць, стегон. При занятті спортом в шортах ефективність вправ збільшується на 30%. Навіть при невеликих фізичних зусиллях шорти дозволяють досягти максимального ефекту і сформувати відмінну фігуру. Шорти подовжені в порівнянні зі звичайними, мають також завищену талію для підтягування живота.   Шорти Sunex Bermuda Cotton можна використовувати людям різного віку.   Шорти нетоксичні, підходять як для жінок, так і для чоловіків!

переваги:

·   Легкі і комфортні, можна носити під одягом

·   легко стираються

·   Зберігають натуральну температуру тіла м'язів тазу і стегон, запобігаючи дратівливість шкіри, розігрівають м'язи

·   Надягають швидко і легко

·   Збільшують виділення поту під час вправ, роботи або відпочинку

·   Ідеально підходять для бігу, аеробіки

·   збільшують   ефективність вправ на 30%.

 

Розміри   (Об'єм стегон):

S   - 95-103

M   - 103-108

L   - 108-113

XL   - 113-118

Характеристики:

  Внутрішній шар:   бавовна.

Зовнішній шар:   неопрен.

  Довжина загальна:   60 см.

Довжина штанини:   27 см.

особливості:   ефект сауни.

розміри:   S, M, L, XL.

колір:   чорний.

 

Виробник:   Sunex (Тайвань).


Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни підібрати і замовити по які завищеною вартістю 504 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Одежда для похудения таких торгових марок, як наприклад: Sunex в онлайн каталозі Терра Спорт
Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни"

Переваги: допомагають шкірі стати рівнішою та еластичнішою
Недоліки: поки немає
Коментар: Шортами задоволена, чудовий помічник для гарного тіла при тренуваннях. Результат видно. На початках присутній запах , але за пару раз проходить.
30 Апреля 2020
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Переваги: Ускоряют процесс похудения
Недоліки: Нет
Коментар: Купила шорты для того, чтобы быстрее сбросить вес в нижней части тела. Похудение в тренажерном зале дает свои результаты, но не так быстро, как хотелось бы. Надевала их на занятия на беговой дорожке. Ощущения - комфортные, при движении кожа как бы массируется эластичным материалом. Пока еще не взвешивалась, но даже визуально можно оценить, что за неделю занятий бедра и ноги уменьшились в объеме. Стираются шорты отлично, не теряют форму, не растягиваются.
02 Июля 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
АННА
Шортами задоволена, чудовий помічник для гарного тіла при тренуваннях. Результат видно. На початках присутній запах , але за пару раз проходить.
30 Апреля 2020
Ольга
Купила шорты для того, чтобы быстрее сбросить вес в нижней части тела. Похудение в тренажерном зале дает свои результаты, но не так быстро, как хотелось бы. Надевала их на занятия на беговой дорожке. Ощущения - комфортные, при движении кожа как бы массируется эластичным материалом. Пока еще не взвешивалась, но даже визуально можно оценить, что за неделю занятий бедра и ноги уменьшились в объеме. Стираются шорты отлично, не теряют форму, не растягиваются.
02 Июля 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг для схуднення

Давно планували зайнятися фігурою? Шорти для схуднення Sunex Bermuda Cotton з ефектом сауни допоможе на шляху до мети. В « Одяг для схуднення » є все, що необхідно спортсмену. Одяг для схуднення обрадує Вас високою якістю. Брюки для похудения Sauna Spats - XL , Брюки для похудения Sauna Spats - XL і Брюки для похудения Sauna Spats - XL від топових світових брендів 88 Ви зможете побачити в нашій лінійці Одяг для схуднення . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Одяг для схуднення . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн