Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562)

КОД ТОВАРУ: 516579
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562)
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №2
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №3
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №4
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №5
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №6
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №7
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №8
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №9
  • Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №10
Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562)
Якісні спортивні шорти для схуднення Sveltus Sweat Short від французького бренду Sveltus можна використовувати під час будь-яких фізичних вправ. Модель підходить як чоловікам, так і жінкам.Шорти дозволять вам посилити та прискорити загальне потовиділення, маючи локалізований ефект на рівні талії, стегон, сідниць і ніг. Sveltus Sweat Short легкі та зручні, вони забезпечують повну свободу рухів, а тому підходять для бігу чи будь-яких вправ.Регулювання розміру на талії відбувається за допомогою спеціального шнурка. Також для зручності шорти мають дві кишені.Для досягнення максимального ефекту використовуйте шорти з поясом для схуднення Sveltus Sweat Belt (артикул SLTS-5565).Характеристики:Розмір (см): S/M (дивись фото, як вибрати розмір).Колір: чорнийМатеріал: неопренНаявність кишень: такВиробник: Sveltus (Франція)Винахідник відомих гумок для фітнесу (Elastiband®) компанія Sveltus більше 30 років є одним із світових лідерів у розробці та виробництві аксесуарів для спорту. Sveltus виробляє інноваційні продукти лише найвищої якості, багато з яких не мають аналогів. Для гарантії максимальної якості, всі проекти, зразки та кінцева продукція Sveltus ретельно тестуються у власних лабораторіях. Бренд представлений у 80 країнах світу, а тепер офіційно і в Україні.
Sveltus
КУПИТИ
ЦІНА:
1 217 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 162 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM
АРТИКУЛ
SLTS-5562
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якісні спортивні шорти для схуднення Sveltus Sweat Short від французького бренду Sveltus можна використовувати під час будь-яких фізичних вправ. Модель підходить як чоловікам, так і жінкам.

Шорти дозволять вам посилити та прискорити загальне потовиділення, маючи локалізований ефект на рівні талії, стегон, сідниць і ніг. Sveltus Sweat Short легкі та зручні, вони забезпечують повну свободу рухів, а тому підходять для бігу чи будь-яких вправ.

Регулювання розміру на талії відбувається за допомогою спеціального шнурка. Також для зручності шорти мають дві кишені.
Для досягнення максимального ефекту використовуйте шорти з поясом для схуднення Sveltus Sweat Belt (артикул SLTS-5565).

Характеристики:

  • Розмір (см): S/M (дивись фото, як вибрати розмір).
  • Колір: чорний
  • Матеріал: неопрен
  • Наявність кишень: так

Виробник: Sveltus (Франція)

Винахідник відомих гумок для фітнесу (Elastiband®) компанія Sveltus більше 30 років є одним із світових лідерів у розробці та виробництві аксесуарів для спорту. Sveltus виробляє інноваційні продукти лише найвищої якості, багато з яких не мають аналогів. Для гарантії максимальної якості, всі проекти, зразки та кінцева продукція Sveltus ретельно тестуються у власних лабораторіях. Бренд представлений у 80 країнах світу, а тепер офіційно і в Україні.


Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 217 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Одежда для похудения таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в онлайн каталозі Терра Спорт
Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №2 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №3 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №4 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №5 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №6 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №7 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №8 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №9 Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг для схуднення

Давно планували зайнятися фігурою? Шорти для схуднення унісекс Sveltus Sweat Short, S-M (SLTS-5562) допоможе на шляху до мети. В « Одяг для схуднення » є все, що необхідно спортсмену. Одяг для схуднення обрадує Вас високою якістю. Брюки для похудения Sauna Spats - XL , Брюки для похудения Sauna Spats - XL і Брюки для похудения Sauna Spats - XL від топових світових брендів 88 Ви зможете побачити в нашій лінійці Одяг для схуднення . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Одяг для схуднення . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн