Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black

КОД ТОВАРУ: 97152
  • Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black
  • Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - Фото №2
  • Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - Фото №3
  • Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - Фото №4
Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black
Тип шорт: для ММА. Матеріал: поліестер. Колір чорний. Розмір: XXL, 3XL, L, XL.
Berserk
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
547 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL, XXL, 3XL
Мушля
Немає
АРТИКУЛ
SH1211TB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black пошиті з міцної поліестерової тканини, яка характеризується хорошою несучістю і часто використовуваної для пошиття спортивного одягу, призначеної для бійцівських видів спорту. Завдяки якісній обробці, подвійні плоскі шви шорт абсолютно не відчуваються спортсменом і не викликають ніякого дискомфорту. Шорти добре вбирають зайву вологу, забезпечуючи тілу відчуття сухості навіть під час сильних фізичних навантажень. Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black оптимально щільно облягають тіло, абсолютно не сковуючи рухів спортсмена. Вони добре утримуються на тілі завдяки широкій еластичною гумці. Пошиті в традиційному стилі, властивому спортивній екіпіровці, прийнятої в ММА.

Особливості шорт:
- для ММА;
- пошиті з міцного поліестеру;
- якісна обробка швів;
- подвійні плоскі шви;
- добре вбирають зайву вологу;
- широка еластична гумка на поясі;
- пошиті в традиційному стилі.

Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - гарантія комфорту спортсмена!

Характеристики:
Тип шорт: для ММА;
Матеріал: поліестер;
Колір: чорний;
Розмір: L, XL, XXL, 3XL.


Виробник: Berserk Sport (Україна).
Компанія Berserk Sport спеціалізується на виробництві спортивного одягу і екіпіровки для змішаних єдиноборств, фітнесу, бодібілдингу та інших видів спорту. Застосування передових інноваційних технологій пошиття, ретельне продумування деталей, вибір найкращих матеріалів і якісне тестування дозволяють створювати максимально комфортну і функціональну спортивний одяг для професійних спортсменів і любителів. Компанія займається також виконанням індивідуальних замовлень, дизайн яких розроблений самим замовником. Девіз компанії: "Будь собою. Будь переможцем - Be yourself. Be a winner".


Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black підібрати і купити за реальною ціною 547 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Шорты и брюки таких торгових марок, як наприклад: Berserk в електронному магазині Terra Sport
Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - Фото №2 Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - Фото №3 Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно хочете зайнятися фігурою? Шорти для MMA Berserk Legacy Big Man black допоможе почати легко. В « Шорти і брюки » є все, що Вам знадобиться. Шорти і брюки обрадує Вас своєю надійністю. Штаны спортивные Bad Boy Rush grey - XL , Штаны спортивные Bad Boy Rush grey - XL і Штаны спортивные Bad Boy Rush grey - XL від кращих світових постачальників 4410 Ви зможете знайти в нашій лінійці Шорти і брюки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Шорти і брюки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн