Штани спортивні Leone Fleece сині

КОД ТОВАРУ: 128480
  • Штани спортивні Leone Fleece сині
  • Штани спортивні Leone Fleece сині - Фото №2
  • Штани спортивні Leone Fleece сині - Фото №3
Штани спортивні Leone Fleece сині
Матеріал: 100% бавовна; Розмір: S, M, L, XL, XXL; Колір: сині. Особливості: зручно сідають і не сковують рухи; регульований пояс на шнурку; гумки на щиколотках; хороша повітропроникність; логотип Leone.
Leone
КУПИТИ
ЦІНА:
2 111 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 282 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Мушля
Немає
Тип
Спортивні штани
АРТИКУЛ
500067
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штани спортивні Leone Fleece сині - це дуже зручні і стильні спортивні штани з нанесеним логотипом Leone. Штани виконані з 100% -й бавовняної тканини приємною до тіла, добре пропускає повітря. На штанах передбачена гумка на щиколотках, еластичний пояс на шнурках для зручної посадки. Дана модель чудово підійде для активного відпочинку і занять спортом.

особливості:
- зручно сідають і не сковують рухи;
- регульований пояс на шнурку;
- гумки на щиколотках;
- хороша повітропроникність;
- логотип Leone.

Характеристики:
Матеріал: 100% бавовна;
Розмір: S, M, L, XL;
Колір: сині.

Виробник: Leone (Італія).
Leone - це італійський виробник, що спеціалізується на випуску екіпіровки і різного устаткування для боксу. Leone пропонує товари високої якості з сучасним дизайном. Гнучка цінова політика компанії дозволяє купувати товари широкого кола споживачів.


Штани спортивні Leone Fleece сині купити за вигідною ціною 2 111 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Шорты и брюки таких виробників, як наприклад: Leone в магазині terrasport.ua
Штани спортивні Leone Fleece сині Штани спортивні Leone Fleece сині - Фото №2 Штани спортивні Leone Fleece сині - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Штани спортивні Leone Fleece сині"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно мрієте зайнятися спортом? Штани спортивні Leone Fleece сині буде Вашим першим кроком. В « Шорти і брюки » є все, що необхідно спортсмену. Шорти і брюки здивує Вас своєю якістю. Штаны компрессионные Berserk Iron Man, черные, L(34) , Штаны компрессионные Berserk Iron Man, черные, L(34) і Штаны компрессионные Berserk Iron Man, черные, L(34) від знаменитих світових виробників 4410 Ви знайдете в нашому розділі Шорти і брюки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Шорти і брюки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн