Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white

КОД ТОВАРУ: 97174
  • Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white
  • Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - Фото №2
  • Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - Фото №3
  • Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - Фото №4
Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white
Тип шорт: для ММА. Матеріал: поліестер. Колір білий. Розмір: L, M, S, XL, XXL.
Berserk
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
777 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 104 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
XS, S, M, L, XL, XXL
Мушля
Немає
АРТИКУЛ
SH2765W
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white мають поліпшені характеристики і оригінальним дизайном. Вони декоровані принтом, нанесеним за допомогою спеціальної технології, що забезпечує йому граничну стійкість і збереження протягом дуже тривалого часу. Шорти пошиті з поліестерової тканини, яка характеризується відмінною несучістю. На внутрішніх сторонах штанин передбачені еластичні вставки, що забезпечують спортсмену максимально вільну амплітуду рухів. Анатомічний крій шорт робить їх максимально комфортними для тіла. Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white дуже зручно і надійно фіксуються на поясі за допомогою застібки на липучці. Завдяки якісній обробці, плоскі шви шорт абсолютно не відчуваються спортсменом і не викликають ніякого дискомфорту. Шорти добре вбирають зайву вологу, забезпечуючи тілу відчуття сухості навіть під час сильних фізичних навантажень. Оригінальний принт і графічний логотип виробника Berserk Sport надають дизайну шорт оригінальність.

Особливості шорт:
- для ММА;
- анатомічний крій;
- пошиті з міцного поліестеру;
- якісна обробка швів;
- плоскі шви;
- фіксуються на поясі за допомогою липучки;
- добре вбирають зайву вологу;
- оригінальний дизайн.

Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - гарантія комфорту спортсмена!

Характеристики:
Тип шорт: для ММА;
Матеріал: поліестер;
Колір: білий;
Розмір: XS, S, M, L, XL, XXL.


Виробник: Berserk Sport (Україна).
Компанія Berserk Sport спеціалізується на виробництві спортивного одягу і екіпіровки для змішаних єдиноборств, фітнесу, бодібілдингу та інших видів спорту. Застосування передових інноваційних технологій пошиття, ретельне продумування деталей, вибір найкращих матеріалів і якісне тестування дозволяють створювати максимально комфортну і функціональну спортивний одяг для професійних спортсменів і любителів. Компанія займається також виконанням індивідуальних замовлень, дизайн яких розроблений самим замовником. Девіз компанії: "Будь собою. Будь переможцем - Be yourself. Be a winner".


Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white купити по які завищеною вартістю 777 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Шорты и брюки таких брендів, як наприклад: Berserk в каталозі Терра Спорт
Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - Фото №2 Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - Фото №3 Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно планували зайнятися фігурою? Шорти для MMA Berserk Blood Fighter white буде Вашим першим кроком. В « Шорти і брюки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Шорти і брюки здивує Вас своєю якістю. Штаны компрессионные Tatami Core Camo Spats - XL , Штаны компрессионные Tatami Core Camo Spats - XL і Штаны компрессионные Tatami Core Camo Spats - XL від знаменитих світових виробників 4410 Ви зможете побачити в нашій категорії Шорти і брюки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Шорти і брюки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн