Шорти Bad Boy Champion Black / Grey

КОД ТОВАРУ: 128416
  • Шорти Bad Boy Champion Black / Grey
  • Шорти Bad Boy Champion Black / Grey - Фото №2
  • Шорти Bad Boy Champion Black / Grey - Фото №3
Шорти Bad Boy Champion Black / Grey
Характеристики: Колір: сірий з чорним. Матеріал: 98%   поліестер, 2% спандекс. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Особливості: Зручна посадка. Підходять для ММА. Чи не сковують рухів. Пояс зі шнурком для регулювання обсягу і гумкою.
Bad Boy
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 015 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 136 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Мушля
Немає
АРТИКУЛ
210610
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти Bad Boy Champion чорно-сірі - річ, яка призначена для занять спортом. Вона відмінно підходить для боксу, а також ММА. Шорти мають комфортну довжину, абсолютно не обмежують в рухах. А щільна посадка забезпечується еластичним поясом зі шнурками, які регулюються за обсягом. Тканина шорти не вистіривается і довго зберігає свою форму і презентабельний зовнішній вигляд.

особливості:

·          Зручна посадка;

·          Підходять для ММА;

·          Чи не сковують рухів;

·          Пояс зі шнурком для регулювання обсягу і гумкою.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Матеріал: 98%   поліестер, 2% спандекс;

  Розмір: S, M, L, XL, XXL.

Виробник: Bad Boy (Бразилія).

Бренд давно зарекомендував себе як серед спортсменів, так і серед звичайних хлопців, які захоплюються бойовими мистецтвами. Особливо багато продукції виробник випускає для боїв ММА. Тому хлопці, які хочуть наслідувати борцям, звертають увагу на цей одяг. Вона якісна, передбачена як для повсякденного носіння, так і для тренувань. А ще вона по-справжньому володіє чоловічим стилем.


Шорти Bad Boy Champion Black / Grey купити за вигідною ціною 1 015 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Шорты и брюки таких торгових марок, як наприклад: Bad Boy в електронному каталозі Терраспорт
Шорти Bad Boy Champion Black / Grey Шорти Bad Boy Champion Black / Grey - Фото №2 Шорти Bad Boy Champion Black / Grey - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти Bad Boy Champion Black / Grey"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шорти Bad Boy Champion Black / Grey буде Вашим першим кроком. В « Шорти і брюки » є все, що необхідно спортсмену. Шорти і брюки здивує Вас своєю якістю. Трусы для тайского бокса TWINS ZB-6138-Y желтые - XL , Трусы для тайского бокса TWINS ZB-6138-Y желтые - XL і Трусы для тайского бокса TWINS ZB-6138-Y желтые - XL від знаменитих світових виробників 4410 Ви знайдете в нашому розділі Шорти і брюки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шорти і брюки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн