Шорти для MMA компресійні RDX New 11401

КОД ТОВАРУ: 93525
  • Шорти для MMA компресійні RDX New 11401
  • Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 - Фото №2
  • Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 - Фото №3
Шорти для MMA компресійні RDX New 11401
Тип: компресійні шорти. Матеріал: еластичний антибактеріальний матеріал системи Flex 4. Стать: чоловіча. Фіксація: щільна широка гумка. Колір: чорний / білий / червоний.
RDX
КУПИТИ
ЦІНА:
1 585 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 212 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Мушля
Немає
АРТИКУЛ
11401
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Для комфортних тренувань придбайте Шорти для MMA компресійні RDX New 11401. Дані шорти щільно прилягають до ноги і відчуваються, як друга шкіра. Вони виготовлені з еластичного матеріалу системи Flex 4, завдяки якому спортсмен краще почуває руху. Шорти не тільки знижують напругу при великих навантаженнях, але і підтримують м'язи стегон, зводячи до мінімуму вібрації. Модель Шорт для MMA компресійних RDX New 11401 одягається під спортивні шорти, так як досить щільно облягають тіло. Після тренувань шорти допомагають м'язам відновитися. Завдяки антимікробним властивостям тканини, шорти відмінно поглинають різні запахи і піт, захищають від бактерій, підтримуючи оптимальну температуру. Надійну фіксацію шорт на тілі забезпечує щільна і широка гумка, яка запобігає їх сповзання.

Особливості шорт:
- еластичний матеріал системи Flex 4;
- антимікробні властивості тканини;
- можуть одягатися під спортивні шорти для боксу.

Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: компресійні шорти;
Матеріал: еластичний антибактеріальний матеріал системи Flex 4;
Стать: чоловіча;
Фіксація: щільна широка гумка;
Колір: чорний / білий / червоний.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг-партнера, не піддається деформації.


Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 купити за вигідною ціною 1 585 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Шорты и брюки таких торгових марок, як наприклад: RDX в інтернет-магазині Терраспорт
Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 - Фото №2 Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для MMA компресійні RDX New 11401"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шорти для MMA компресійні RDX New 11401 буде Вашим першим кроком. В « Шорти і брюки » є все, що необхідно спортсмену. Шорти і брюки здивує Вас своєю якістю. Шорты для MMA Adidas Tribal ADICSS46 красные - S , Шорты для MMA Adidas Tribal ADICSS46 красные - S і Шорты для MMA Adidas Tribal ADICSS46 красные - S від знаменитих світових виробників 4410 Ви знайдете в нашому розділі Шорти і брюки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шорти і брюки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн