Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99)

КОД ТОВАРУ: 231986
  • Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99)
Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99)
Стан: новий; Вид спорту: плавання; Матеріал: поліестер; Розмір: один розмір; Колір: рожевий.
Arena
  • Шапочка для плавания Arena Polyester Jr, голубая (91149-79)
  • Шапочка для плавания Arena Polyester Jr, розовая (91149-99)
  • Шапочка для плавания Arena Polyester Jr, синяя (91149-72)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
150 грн
ЦІНА: 75 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
АРТИКУЛ
91149-99
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99) виготовлена з матеріалів високої якості, завдяки чому прослужить не один рік, і завжди буде радувати свого юного господаря комфортом і хорошими захисними властивостями. Модель Arena Polyester Jr має особливу обтічну форму, а сама конструкція складається з трьох частин. Внутрішня частина зроблена з матеріалу, завдяки якому шапочку легко знімати після використання. Так само вона володіє водовідштовхувальними властивостями, що сприяє швидкому висиханню. Зовні шапочки розташоване поліуретанове покриття, яке не дає волозі і воді потрапляти всередину. Підходить для використання в басейнах і будь-яких водоймах. Так як шапочка для плавання Arena Polyester Jr оброблена спеціальним розчином ще в умовах виробництва, її краї не будуть склеюватися, і злипатися між собою, як це відбувається з шапочками для плавання від інших виробників. Тому вона не вимагає ніяких додаткових маніпуляцій по постійному посипання її тальком, або змазування спеціальними розчинами. Для догляду за шапочкою, після відвідування басейну з хлорованою водою, або водойми з солоною, її досить просто промити під проточною водою. Сушити необхідно при кімнатній температурі, нівкоем разі не викладати на теплонагревательного прилади. Підходить для використання навіть людьми з чутливою шкірою, так як не викликає алергічних реакцій.


особливості:

  • обтічна форма;
  • підходить для використання в хлорованої і солоної води;
  • гіпоалергенна.


Характеристики:
Стан: новий;
Вид спорту: плавання;
Матеріал: поліестер;
Розмір: один розмір;
Серія: Junior;
Колір: рожевий.


Проізводіель: Arena (Німеччина).
Компанія Arena була заснована в 1973 році Хорстом Дасслером. Перша колекція товарів для водних видів спорту була випущена в тому ж році. Її родзинкою була нова раніше ніде не застосовується тканину Skinfit, вона була дуже легкою, практично невагомою, і на тілі спортсмена створювала ефект другої шкіри, не сковуючи його рухів. У 1980 році торгова марка Arena зробила свого роду прорив в одязі для плавання, і випустила Flyback, купальний костюм з тонкими лямками. Це нововведення так само привернуло велику увагу з боку спортсменів, причому як чоловіків, так і жінок, з різних країн, оскільки завдяки їм практично повністю відкривалися спина і плечі, що давало ще більше можливості для збільшення амплітуди розмаху плавця. На початку 1990 років, компанія Arena зробила черговий технологічний прорив, і випустила тканину AquaRacer, яка була дуже тонкою і легкою. Але через кілька років технологи змогли вдосконалити і її, представивши одяг для плавання, вироблену з ще більш вдосконаленою тканини - X-Flat, яка була ще більш тонкої, гладкою і зносостійкою.
На сьогоднішній день торговий бренд Arena можна по праву назвати одним з лідируючих по продажах і якості товарів для водних видів спорту. Компанія постійно розвивається і придумує нові ще більш вдосконалені товари для спорту, щоб кожен, навіть не професійний спортсмен, відчував себе в них чемпіоном.


Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99) купити за вигідною ціною 75 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Шапочки для плавания таких торгових марок, як наприклад: Arena в електронному каталозі Терраспорт
Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шапочки для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, рожева (91149-99) буде Вашим першим кроком. В « Шапочки для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Шапочки для плавання здивує Вас своєю якістю. Шапочка для плавання Volna Art II Cap blue , Шапочка для плавання Volna Art II Cap blue і Шапочка для плавання Volna Art II Cap blue від знаменитих світових виробників 514 Ви знайдете в нашому розділі Шапочки для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шапочки для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн