Шапка-шарф Tramp Transformer

КОД ТОВАРУ: 100800
  • Шапка-шарф Tramp Transformer
Шапка-шарф Tramp Transformer
Шапка-шарф Tramp Transformer являє собою модель 2 в 1. Вона легким рухом перетворюється з шапки в шарф, що дає можливість іспользоавть її за двома призначеннями. Ергономічний двошаровий крій і поєднання матеріалів забезпечують відмінну терморегуляцію. Матеріал зовнішнього шару: шерсть мериноса 80%, поліамід 20%. Матеріал внутрішнього шару: сітчастий поліпропілен Meraclon. Колір: сірий.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
672 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 90 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
TRUA-004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапка-шарф Tramp Transformer являє собою модель 2 в 1. Вона легким рухом перетворюється з шапки в шарф, що дає можливість іспользоавть її за двома призначеннями. Ергономічний двошаровий крій і поєднання матеріалів забезпечують відмінну терморегуляцію. Підійде для будь-якого виду спорту, а так само пасивного проведення часу на холоді. Ця шапка відмінно зберігає тепло і виводить вологу.

особливості:

- ергономічний крій - трансформер;

- терморегуляція.

Шапка-шарф Tramp Transformer - тримайте голову в теплі!

Характеристики:

Матеріал зовнішнього шару: шерсть мериноса 80%, поліамід 20%;

Матеріал внутрішнього шару: сітчастий поліпропілен Meraclon;

Колір: сірий.

Виробник: Tramp (США).

Компанія Tramp спеціалізується на виробництві обладнання та одягу для туристів. Вся продукція (спальні мішки, рюкзаки, снігоступи, намети і т.п.) виготовляється з найсучасніших і міцних матеріалів. При виробництві враховуються всі потреби покупця, в тому числі, щоб при високій якості, речі були легкими і зручними. На вітчизняному ринку компанія з'явилася близько 10 років тому і швидко завоювала аудиторію.


Шапка-шарф Tramp Transformer купити за вигідною ціною 672 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские головные уборы таких виробників, як наприклад: Tramp в магазині terrasport.ua
Шапка-шарф Tramp Transformer

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапка-шарф Tramp Transformer"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Шапка-шарф Tramp Transformer буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі головні убори здивує Вас своєю якістю. Кепка спортивна (бейсболка) Wilson Baseball Hat Coal SS17, сіра , Кепка спортивна (бейсболка) Wilson Baseball Hat Coal SS17, сіра і Кепка спортивна (бейсболка) Wilson Baseball Hat Coal SS17, сіра від знаменитих світових виробників 2143 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі головні убори . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн