Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла

КОД ТОВАРУ: 99413
  • Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла
Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла
Тип шапки-маски: дитяча. Склад тканини: 70% мікрополіестер, 30% віскоза. Колір білий. Для дітей віком: 2-4; 4-6 років.
Thermoform
  • Шапка-маска детская Thermoform 1-016 белая
  • Шапка-маска детская Thermoform 1-016 черная
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
155 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 21 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
2-4 роки, 4-6 років
Вид
Головний убір
Категорія
Дитяче
АРТИКУЛ
1-016-W
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла призначена для занять зимовими видами спорту і для носіння в морозну погоду. Вона зроблена у вигляді маски (балаклави), яка в разі сильного холоду може закривати собою всю нижню частину обличчя, створюючи комфортний температурний режим і дозволяючи швидко зігрітися. Склад тканини шапки-маски (70% мікрополіестер, 30% віскоза) забезпечує їй прекрасні теплоізоляційні і гіпоалергенні властивості, а, крім того, вона добре вентилюється, відводить зайву вологу, забезпечуючи дитині тепло і сухість навіть в дуже холодний день.
Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 з ворсистим внутрішнім шаром забезпечить дитині тепло і комфорт в негоду. Воно добре носиться і не втрачають свій зовнішній вигляд навіть після багатьох прань. Склад тканини: 70% мікрополіестер, 30% віскоза. Колір білий. Для дітей віком: 2-4; 4-6 років.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості шапки:
- дитяча шапка-маска (балаклава);
- зимова;
- гарантія тепла і сухості;
- добре відводить вологу;
- захищає від холоду область шиї / носа / рота;
- ворсистий внутрішній шар;
- хороша несучість.

Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 - м'яка, тепла, комфортна!

Характеристики:
Тип шапки-маски: дитяча.
Склад тканини: 70% мікрополіестер, 30% віскоза.
Колір: білий.
Для дітей віком: 2-4; 4-6 років.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.




Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла купити по реально виправданою вартості 155 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские головные уборы таких брендів, як наприклад: Thermoform в інтернет каталозі Терраспорт
Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі головні убори

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Шапка-маска дитяча Thermoform 1-016 біла допоможе досягти мети. В « Дитячі головні убори » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі головні убори порадує Вас високою якістю. Головний убір зимовий багатофункціональний Buff Superheroes Polar ultimate / black , Головний убір зимовий багатофункціональний Buff Superheroes Polar ultimate / black і Головний убір зимовий багатофункціональний Buff Superheroes Polar ultimate / black від кращих світових брендів 2167 Ви побачите в нашій категорії Дитячі головні убори . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі головні убори . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн