Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см

КОД ТОВАРУ: 395599
  • Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см
  • Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см - Фото №2
  • Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см - Фото №3
Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см
Короткий опис Матеріал: дерево. Висота короля: 10,5 см. Колір: білий, темно-коричневий. Призначення: для гри в шахи. Ідеальні шахи на всі випадки життя!
P-sport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
322 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Шахи
АРТИКУЛ
PS-405P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: дерево.
Висота короля: 10,5 см.
Колір: білий, темно-коричневий.
Призначення: для гри в шахи.


призначення
Ці шахові фігури можуть використовуватися в якості запасних - замість втрачених або пошкоджених, або ж як самостійний набір для гри - для цього в комплекті йде шахівниця. Самі шахи мають класичний дизайн, тому ними легко замінити практично будь-які інші, будь то вдома чи в шаховому клубі. При цьому м'яку, легко складається «дошку» можна упакувати разом з шахами в невеликій згорток, що робить їх ідеальним варіантом для любителів зіграти партію-другу на свіжому повітрі.


опис
Шахи виконані в класичному, так званому «стаунтоновском» стилі, який є найбільш впізнаваним, і використовується практично на всіх шахових турнірах. Для їх виготовлення використовується добре просушена деревина твердих порід, що забезпечує їм неабиякий запас міцності і довговічності. Від вологи вони захищені шаром лаку, що, крім естетичного зовнішнього вигляду, забезпечує їх збереження. Дошка являє собою тканинне полотно зі стандартною чорно-білою розміткою (8 на 8 клітин), яка нанесена якісної водостійкою фарбою.


переваги:

  • Висока якість виготовлення гарантує їх довговічність.
  • Можна використовувати для гри як вдома, так і в громадських місцях.
  • Чудова якість за доступну ціну.

Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см підібрати і замовити по які завищеною вартістю 322 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Шахматы таких торгових марок, як наприклад: P-sport в онлайн каталозі Терра Спорт
Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см - Фото №2 Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шахи

Давно планували зайнятися фігурою? Шахові фігури дерев'яні з полотном для ігор 405P, 10,5 см допоможе на шляху до мети. В « Шахи » є все, що необхідно спортсмену. Шахи обрадує Вас високою якістю. Фігури для шахів і ігрове полотно IG-3103-Plast-Shahm , Фігури для шахів і ігрове полотно IG-3103-Plast-Shahm і Фігури для шахів і ігрове полотно IG-3103-Plast-Shahm від топових світових брендів 161 Ви зможете побачити в нашій лінійці Шахи . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Шахи . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн