Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266

КОД ТОВАРУ: 260398
  • Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266
  • Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 - Фото №2
  • Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 - Фото №3
  • Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 - Фото №4
Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266
Згинання та розгинання ніг в тренажері відноситься до ізолюючих вправ, а саме, спрямованим на опрацювання однієї групи м'язів - квадріцепси і біцепс стегна в другому режимі. Квадрицепс - це вся передня поверхня стегна. Інакше вона називається «чотириголового м'язом стегна» і є однією з найпотужніших і сильних м'язових груп в нашому тілі. Біцепс стегна також є важливою м'язом і хоча її не видно за квадрицепсом є також дуже важливою стабілізуючою м'язи, в першу чергу для подальших успіхів в силовому успіху, а в бодібілдингу додає об'єму Квадрицепси. Для високої ефективності опрацювання м'язи потрібен спеціальний тренажер - тренажер згинання розгинання ніг з цілеспрямованої навантаженням, з можливістю регулювати вагу обважнення. Спинка має два основні режими, сидячи і лежачи, а надійне кріплення гарантує безпеку при тренуванні. Сидячи виконуються вправи на розгинання, а лежачи, відповідно, на згинання. Зручні та міцні ППУ сидіння обшиті на тканинній основі кожзамом. Безпосередньо приставка для ніг регулюється по висоті. Регулювання по висоті відбувається за допомогою напівавтоматичного фіксатора. Рама пофарбована порошковою фарбою, що має значну стійкість до пошкоджень. Всі крутяться і поворотні механізми забезпечені підшипниками для довговічною плавної роботи. Вага вантажного блоку складає 105 кг, з плитками по 5 кг. Напрямні з нержавіючої сталі також грають не останню роль в плавності ходу вантажу. В цілому ресурс тренажер виготовлений з запасом і виконує всі заявлені характеристики, а також пропрацює більше гарантійного терміну при мінімальному обслуговуванні. Та ж м'яка частина тренажера при акуратному зверненні залишається цілою навіть через 5 років роботи інтенсивної експлуатації в спортивних залах. Характеристики: Висота - 1650 мм .; Довжина - 1700 мм .; Ширина - 920 мм .; Вага користувача - до 150 кг .; Вага стека - 105 кг. Крок навантаження - 5 кг .; Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан; Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник; Товщина металу - 3,5 мм .; Покриття металу - порошкова полімерна фарба; Колір білий; Матеріал напрямних - нержавіюча сталь; Вага - 200 кг. особливості: - Полімерна покраска. - Для стійкості на краях ніжок підйоми. - ППУ спинки анатомічної форми. - Потужна конструкція. - У вузлах тренажера встановлені підшипники. - Напівавтоматичні фіксатори. - Регулювання упорів для ніг. - Тросик в силіконової оплетке. - Тиха робота тренажера. - Гарантія на металеву конструкцію 5 років. - Гарантія на м'яку частину 2 роки. - Вага користувача до 150 кг. - Стек 105 кг.
Haukka
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
43 050 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5747 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Вузьконаправлені
Призначення
Для ніг, Для стегон і сідниць
АРТИКУЛ
K266
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Згинання та розгинання ніг в тренажері відноситься до ізолюючих вправ, а саме, спрямованим на опрацювання однієї групи м'язів - квадріцепси і біцепс стегна в другому режимі. Квадрицепс - це вся передня поверхня стегна. Інакше вона називається «чотириголового м'язом стегна» і є однією з найпотужніших і сильних м'язових груп в нашому тілі. Біцепс стегна також є важливою м'язом і хоча її не видно за квадрицепсом є також дуже важливою стабілізуючою м'язи, в першу чергу для подальших успіхів в силовому успіху, а в бодібілдингу додає об'єму Квадрицепси.


Для високої ефективності опрацювання м'язи потрібен спеціальний тренажер - тренажер згинання розгинання ніг з цілеспрямованої навантаженням, з можливістю регулювати вагу обважнення.

Спинка має два основні режими, сидячи і лежачи, а надійне кріплення гарантує безпеку при тренуванні. Сидячи виконуються вправи на розгинання, а лежачи, відповідно, на згинання. Зручні та міцні ППУ сидіння обшиті на тканинній основі кожзамом. Безпосередньо приставка для ніг регулюється по висоті. Регулювання по висоті відбувається за допомогою напівавтоматичного фіксатора.

Рама пофарбована порошковою фарбою, що має значну стійкість до пошкоджень.

Всі крутяться і поворотні механізми забезпечені підшипниками для довговічною плавної роботи. Вага вантажного блоку складає 105 кг, з плитками по 5 кг. Напрямні з нержавіючої сталі також грають не останню роль в плавності ходу вантажу.

В цілому ресурс тренажер виготовлений з запасом і виконує всі заявлені характеристики, а також пропрацює більше гарантійного терміну при мінімальному обслуговуванні. Та ж м'яка частина тренажера при акуратному зверненні залишається цілою навіть через 5 років роботи інтенсивної експлуатації в спортивних залах.

Характеристики:
Висота - 1650 мм .;
Довжина - 1700 мм .;
Ширина - 920 мм .;
Вага користувача - до 150 кг .;
Вага стека - 105 кг.
Крок навантаження - 5 кг .;
Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан;
Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник;
Товщина металу - 3,5 мм .;
Покриття металу - порошкова полімерна фарба;
Колір білий;
Матеріал напрямних - нержавіюча сталь;
Вага - 200 кг.

особливості:
- Полімерна покраска.
- Для стійкості на краях ніжок підйоми.
- ППУ спинки анатомічної форми.
- Потужна конструкція.
- У вузлах тренажера встановлені підшипники.
- Напівавтоматичні фіксатори.
- Регулювання упорів для ніг.
- Тросик в силіконової оплетке.
- Тиха робота тренажера.
- Гарантія на металеву конструкцію 5 років.
- Гарантія на м'яку частину 2 роки.
- Вага користувача до 150 кг.
- Стек 105 кг.

  • Висота 170.0
  • Система навантаження Блокова
  • призначення Професійне
  • Ширина 110.0
  • Крок навантаження 5.0
  • Тренованих м'язи Ноги
  • Види вправ Разгибание ніг | Згинання ніг
  • вага 210.0
  • колір Білий
  • Максимальна вага користувача 150.0
  • довжина 160.0
  • Вага вантажоблоку 1045

Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 купити за вигідною ціною 43 050 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Haukka в онлайн каталозі Терра Спорт
Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 - Фото №2 Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 - Фото №3 Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Згинання / розгинання ніг HAUKKA K266 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Блокова рама (кросовер) True Force SM -1000 , Блокова рама (кросовер) True Force SM -1000 і Блокова рама (кросовер) True Force SM -1000 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн