М'яч футбольний Select Blaze DB № 5

КОД ТОВАРУ: 226275
  • М'яч футбольний Select Blaze DB № 5
М'яч футбольний Select Blaze DB № 5
Тип: м'яч. Вид: футбольний. Розмір: 5. Кількість панелей: 32. Матеріал: поліуретан. Камера: латекс. Тип з'єднання панелей: ручна зшивання + скріплення клеєм. Колір білий. Особливості м'яча: Футбольний. Для ігор на вулиці і в залі. Якісний матеріал. Латексна камера Zero-Wing. Ручна зшивання панелей + проклейка. Чи не велику вагу. Оптимальний відскік. Характеризується стабільністю польоту і хорошим контролем. Зносостійкий.
Select
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 968 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 263 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Поліуретан
АРТИКУЛ
5703543155750
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

УВАГА! Перевіряйте наявність голограми "Select. Оригінальна продукція" на всі товари ТМ Select. У зв'язку з почастішала продажем контрафактної продукції бренду, всі оригінальні вироби ТМ Select з 01.02.2016г. поставляються виключно з фірмовою голограмою. Якщо продукт не має голографічного захисту, Ви ризикуєте придбати підробку сумнівної якості. Будьте уважні!


М'яч футбольний Select Contra 4 - це тренувальний м'яч, який відмінно підійде для гри на вулиці, а також в клубах нема на жорсткому полі.   М'яч зшитий вручну, продумано наявність бутилового клапана і подвійного блокування, тому забезпечується герметичність вироби. Нитка обробляється поліуретанової смолою, тому м'яч не промокає і не пропускає вологу. Піна в даній марці не використовується, тому що вона поглинає в себе вологу.

Особливості м'яча:

- бюджетна модель м'яча стійка до стирання;

- підходить для інтенсивних тренувань.

М'яч футбольний Select Contra 4 -   покращуйте свою фізичну форму!

Характеристики:

Матеріал м'яча: Поліуретан;
Матеріал камери: латексна;
Кількість панелей: 32 шт;
Принцип з'єднання панелей: ручний;

Розмір м'яча: 4.

Виробник: Select (Данія)

Select - це перша датська фірма, яка почала виробляти м'ячі з 32-х шестикутних і п'ятикутних частин. В даний момент   Select виготовляє різноманітну спортивну продукцію високої якості.


М'яч футбольний Select Blaze DB № 5 купити за вигідною ціною 1 968 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Подарки на 14 февраля таких торгових марок, як наприклад: Select в інтернет-магазині Терраспорт
М'яч футбольний Select Blaze DB № 5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Select Blaze DB № 5"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на 14 лютого

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч футбольний Select Blaze DB № 5 буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на 14 лютого » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на 14 лютого здивує Вас своєю якістю. Гриф гантельний прогумований 33 см, 25 мм , Гриф гантельний прогумований 33 см, 25 мм і Гриф гантельний прогумований 33 см, 25 мм від знаменитих світових виробників 2424 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на 14 лютого . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Подарунки на 14 лютого . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн