Самокат складаний Razor S рожевий

КОД ТОВАРУ: 80201
  • Самокат складаний Razor S рожевий
Самокат складаний Razor S рожевий
Основні переваги: складаний компактний самокат, регулюється висота керма, максимальне навантаження до 100 кг, розрахований на активні поїздки і екстремальні трюки. Вік: від 6 років. Рама: алюміній. Висота ручки: до 83 см. Гріпси: пенорезіна. Колеса: поліуретан. Підшипники: RZR 20. Нижня труба: складна. Гальмо: заднє крило. Навантаження: до 100 кг. Колір: рожевий (pink). Вага: 2,9 кг.
Razor
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 445 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 193 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Висота керма
до 90 см
Діаметр коліс
10 см
Призначення
Для трюків
АРТИКУЛ
SKB-50-83
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Самокат Razor "S" простий і надійний варіант для дітей, які мріють про виконання екстремальних трюків, щоб стати досвідченими райдерами. Складаний самокат дуже зручний в дорозі або зберіганні вдома. Має хороший складаний механізм, що робить його більш компактним. Оснащений надміцним каркасом з авіаційного алюмінію, здатний витримувати великі навантаження. На відміну від попередньої моделі випуску самоката, цей варіант призначений для більш агресивного катання і активних поїздок.
Дитячий самокат чудово буде розвивати координацію рухів у дитини, позитивно вплине на зміцнення м'язів рук і ніг. Катання на свіжому повітрі замінювати проведення великої кількості часу за комп'ютером. Для активного сімейного відпочинку можна придбати такого виду самокати та для батьків, розрахований на максимальне навантаження до 100 кг. Регулюється кермо по висоті для необхідного рівня. Завдяки якісному складанню і комплектації, транспортний засіб прослужить довгий час.

Особливості самоката:
- легкий в управлінні;
- регулюється висота керма;
- максимальне навантаження до 100 кг;
- міцна алюмінієва рама;
- гальмо - заднє крило;
- зручний складаний механізм;
- компактний в складеному вигляді;
- розрахований на активні поїздки, екстремальні трюки.

Самокат Razor "S" складаний - важливий не спосіб катання, а справжні емоції і відчуття!

характеристики:
  Тип: самокат.
  Вік: від 6 років.
  Рама: алюміній.
  Висота ручки: до 83 см.
  Гріпси: пенорезіна.
  Колеса: поліуретан.
  Підшипники:   RZR 20.
  Нижня труба: складна.
  Гальмо: заднє крило.
  Навантаження: до 100 кг.
  Колір: рожевий (pink).
  Вага: 2,9 кг.

Виробник: Razor (США).
Американський виробник використовує тільки самі передові технології і високоякісні матеріали в своїх виробах. Розробляє оригінальний дизайн і різноманітний стиль. Сьогодні компанія Razor відома у всьому світі і давно завоювала свою популярність. Відзначена багатьма нагородами, зайнявши міцну позицію в продажах для активного виду спорту. Продукція Razor -   втілення в собі духу свободи і розваг.


Самокат складаний Razor S рожевий вибрати за доступною вартості 1 445 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Самокаты таких брендів, як наприклад: Razor в каталозі магазина Terrasport
Самокат складаний Razor S рожевий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат складаний Razor S рожевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно хотіли зайнятися спортом? Самокат складаний Razor S рожевий - це Ваш перший крок. В « Самокати » є все, що знадобиться спортсмену. Самокати здивує Вас своєю оригінальністю. Самокат двоколісний Reaction Folding scooter RSCST100V фіолетовий , Самокат двоколісний Reaction Folding scooter RSCST100V фіолетовий і Самокат двоколісний Reaction Folding scooter RSCST100V фіолетовий від кращих світових виробників 819 Ви можете знайти в нашій категорії Самокати . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Самокати . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн