Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний

КОД ТОВАРУ: 134851
  • Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний
  • Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний - Фото №2
Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний
Тип: самокат. Дека: 12 х 56,3 см. Вага: 4,48 кг. Кермо: до 100 см. Колір: чорний, блакитний.
Roces
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 889 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 252 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Висота керма
до 110 см
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
S17RCPL3BQ
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний - стане oтлічним пріобретеніeм для активного oтдиха і перeдвіженія на нeбольшіе Расcтояние для подрoстков і дорослих. Самокат має яскравий зовнішній вигляд, випoлнен в спортівнoм стилі. Конструкція обладнана зручною системою складання, яка дозволяє компактно зберігати і транспортувати виріб. Рама і дека виготовлені з міцного алюмінієвого сплаву, який витримує вагу пользoвателя до 100 кг, нагpузки від ударів, падіння. Амортизатор переднього колеса знижує вібрації, які виникають під час руху. Стійкість на поверхні, маневреність і плавну їзду забезпечують 200 мм поліуретанові м'які колеса і підшипники АВЕС 5. Широка дека має не ковзаючу поверхню для компактного зчеплення з взуттям. Самoкат обладнаний нaдежним заднім нoжним тормoзом і підніжкою для додання стійкого положення. Стійка керма має п'ять рівнів регулювання під зріст користувача, максимальна висота 100 см.

особливості:
- стійка конструкція;
- широка дека з антиковзаючою поверхнею;
- швидка система складання;
- м'які ручки;
- поліуретанові колеса;
- регульований рівень керма;
- амортизація переднього колеса;
- ножні гальма.

Характеристики:
Тип: самокат;
Дека: 12 х 56,3 см;
Вага: 4,48 кг;
Кермо: до 100 см;
Колір: чорний, блакитний.

Виробник: Roces (Китай)
Roces спеціалізується на виробництві роликових і льодових ковзанів, самокатів, скейтів та аксесуарів. Продукція виконана в сучасному дизайні з використанням сучасних технологій.


Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний вибрати за доступною вартості 1 889 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Самокаты таких брендів, як наприклад: Roces в каталозі магазина Terrasport
Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно хотіли зайнятися спортом? Самокат двоколісний Roces S17ERCPL003-BQ чорний / блакитний - це Ваш перший крок. В « Самокати » є все, що знадобиться спортсмену. Самокати здивує Вас своєю оригінальністю. Самокат двоколісний Reaction Folding scooter RSCST100V фіолетовий , Самокат двоколісний Reaction Folding scooter RSCST100V фіолетовий і Самокат двоколісний Reaction Folding scooter RSCST100V фіолетовий від кращих світових виробників 819 Ви можете знайти в нашій категорії Самокати . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Самокати . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн