Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм

КОД ТОВАРУ: 81430
  • Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм
  • Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм - Фото №2
Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм
Особливості рюкзака: надлегкий, водонепроникний, компактно складається, в зібраному вигляді розміром з долоню, посилені проклеєні шви, закривається за допомогою пластикового замку. Матеріал: Ultra-Sil ™ (Cordura з силіконізоване волокно). Вага: 90 р Обсяг: 22 л. Висота: 48,26 см. Ширина: 20,32 см. Колір: лайм.
Sea to Summit
  • Рюкзак городской складной Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм
  • Рюкзак городской складной Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack синий
  • Рюкзак городской складной Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 254 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 167 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Обсяг, л
22
АРТИКУЛ
STS AUSWDP/LI
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack пошитий з надлегкої, міцною, водонепроникної тканини UltraSil ™ (Cordura з силіконізоване волокно). Всі шви якісно проклеєні, що перешкоджає промокання рюкзака в дощовий день. Рюкзак надійно закривається за допомогою пластикового замку і застібки-скручування, зробленої з міцного, що не вбирають вологу матеріалу Hypalon. У складеному вигляді рюкзак поміщається на долоні і за допомогою спеціальної петлі легко кріпиться до брелоку з ключами.
Рюкзак складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack стане в нагоді вам і в міських умовах, і в заміській поїздці. Тим більше, що він може бути завжди під рукою. Пошитий рюкзак в спортивному стилі і чудово поєднується з щоденної міської одягом.

Особливості рюкзака:
- надлегкий;
- водонепроникний;
- компактно складається;
- в зібраному вигляді розміром з долоню;
- посилені проклеєні шви;
- закривається за допомогою пластикового замку.

Рюкзак складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack - легкий, міцний, місткий!

Характеристики:
Вага: 90 р
Обсяг: 22 л.
Висота: 48,26 см.
Ширина: 20,32 см.
Колір: лайм.

Виробник: Sea to Summit (Австралія).

Цей австралійський бренд є лідером у виробництві ультралегкого і екологічно чистого спорядження для туристів. Серед випущених ним товарів: гермомешкі, рушники, лазневі приналежності, аксесуари, посуд, протимоскітні сітки і багато іншого. Вже понад 20 років компанія займається виробництвом доступного спорядження і аксесуарів для туризму. Основними принципами компанії є: захист природи і нові технології. Відмінна риса продукції Sea To Summit це відмінна якість, функціональність і легкість обладнання.


Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм купити за вигідною ціною 1 254 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Городские рюкзаки таких виробників, як наприклад: Sea to Summit в магазині terrasport.ua
Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак міський складаний Sea to Summit UltraSil Dry Day Pack лайм буде Вашим першим кроком. В « Міські рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак міський Caribee Hoodwink 16 Ruby Stone (927776), 16л , Рюкзак міський Caribee Hoodwink 16 Ruby Stone (927776), 16л і Рюкзак міський Caribee Hoodwink 16 Ruby Stone (927776), 16л від знаменитих світових виробників 1152 Ви знайдете в нашому розділі Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн