Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі

КОД ТОВАРУ: 141046
  • Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі
Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі
Тип: для фітнесу; пол: унісекс; матеріал: штучна шкіра, тканина; розміри: S, M, L; пальці: обрізані; особливості: роблять тренування максимально безпечною; міцний матеріал; зручний крій; не викликають дискомфорту; відповідають всім вимогам досвідчених спортсменів.
X-power
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
250 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L
Належність
Унісекс
Матеріал
Штучна шкіра
АРТИКУЛ
X-power 9061
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички для фітнесу X-power 9061 однозначно стане в нагоді чоловікам і жінкам, новачкам і професіоналам в спорті. Зручний крій рукавичок не викликає дискомфорту, а якісний наповнювач робить тренування безпечною. Якщо ви шукаєте помічника по проходженню спортивної стежки, X-power 9061 - те, що ви шукали.

особливості:

- Роблять тренування максимально безпечною;

- Міцний матеріал;

- Зручний крій;

- Чи не викликають дискомфорту;

- Відповідають всім вимогам досвідчених спортсменів.

Характеристики:

Тип: для фітнесу;

Пол: унісекс;

Матеріал: штучна шкіра, тканина;

Розміри: S, M, L;

Пальці: обрізані.

Виробник: X-power (Пакистан).

Компанія X-power знає, що потрібно справжньому спортсмену: драйв, емоції, прагнення і, звичайно ж, перемога. Для реалізації задуманого, закохані в спорт потребують екіпіровці, яка буде розуміти їх руху, не підведе у відповідальний момент і буде максимально зручною. Саме такі товари пропонує світу X-power, які допоможуть вам зійти на Олімп.


Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі купити за вигідною ціною 250 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Перчатки для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: X-power в електронному каталозі Терраспорт
Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички для фітнесу X-power 9061 сірі буде Вашим першим кроком. В « Рукавички для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Перчатки спортивные женские Mad Max Nine-Eleven MFG 911 черно-красные - M , Перчатки спортивные женские Mad Max Nine-Eleven MFG 911 черно-красные - M і Перчатки спортивные женские Mad Max Nine-Eleven MFG 911 черно-красные - M від знаменитих світових виробників 1369 Ви знайдете в нашому розділі Рукавички для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн