Рукавички для залу RDX Membran Pro

КОД ТОВАРУ: 92119
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №2
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №3
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №4
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №5
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №6
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №7
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №8
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №9
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №10
  • Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №11
Рукавички для залу RDX Membran Pro
Матеріал: коров'яча шкіра Nappa. Призначення: фітнес. Технології: Directional Palm, Membrane technology, Sweat Free, Wrist Stabilizer, PMT. Колір чорний.
RDX
КУПИТИ
ЦІНА:
2 588 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 345 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Належність
Чоловічі
АРТИКУЛ
20105
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

RDX Membran Pro - рукавички для залу чорного кольору, які були створені з натуральної шкіри Nappa. Головною особливістю даних рукавичок - це використана при їх виготовлення технологія Membrane technology (гелево-мембранна технологія - амортизація за рахунок поглинання механічних впливів). Завдяки такій технології, під час активних занять при піднятті важких предметів значно зменшується дискомфорт. Технологія поширюється на всю площу долоні, що робить рукавички RDX надзвичайно зручними.

Крім мембранної технології, в рукавичках RDX Membran Pro використана технологія стабілізатора зап'ястя (Wrist Stabilizer), яка гарантує правильне позиціонування рукавички навіть під тиском, наприклад при піднятті важких предметів. Наречений фіксатор стабілізує променезап'ястковий суглоб, тримаючи зап'ястя в правильному положенні під час тренування.

Також рукавички Membran Pro можуть похвалитися наявністю таких технологій, як PMT (стабілізує рукавичку, розподіляючи тиск рівномірно, таким чином даючи вам більше контролю над вагою), Directional Palm (підтримка, подушки і гнучкість) і Sweat Free (сухий хват - поглинає піт, таким чином роблячи захоплення стабільним і сухим).

Особливості рукавичок:
- високоякісна шкіра Nappa;
- чорний колір;
- технології: Directional Palm, Membrane technology, Sweat Free, Wrist Stabilizer, PMT.

Рукавички для залу RDX Membran Pro 20105 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Матеріал: коров'яча шкіра Nappa;
Призначення: фітнес;
Технології: Directional Palm, Membrane technology, Sweat Free, Wrist Stabilizer, PMT;
Колір: чорний.
Розміри: S / M / L / XL

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Рукавички для залу RDX Membran Pro підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 588 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Перчатки для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: RDX в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички для залу RDX Membran Pro Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №2 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №3 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №4 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №5 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №6 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №7 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №8 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №9 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №10 Рукавички для залу RDX Membran Pro - Фото №11

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для залу RDX Membran Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички для залу RDX Membran Pro допоможе на шляху до мети. В « Рукавички для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для фітнесу обрадує Вас високою якістю. Перчатки атлетические Velo VL-3233 - L , Перчатки атлетические Velo VL-3233 - L і Перчатки атлетические Velo VL-3233 - L від топових світових брендів 1369 Ви зможете побачити в нашій лінійці Рукавички для фітнесу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн