Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі

КОД ТОВАРУ: 503443
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №2
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №3
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №4
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №5
Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі
Рукавички PowerPlay призначені для захисту долонь. Забезпечують стабільність при інтенсивних рухах, захищають руки від розтягнень, запобігають ризику травмувань під час вправ. ЗАХИСТ ДОЛОНІ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ РУКИ - Наші рукавички для тренувань мають прокладку для амортизації та неслизькі матеріали на внутрішній стороні долоні. Амортизують вплив спортивного спорядження, покращують і зміцнюють хват та запобігають утворенню мозолів.  ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН - Виготовлені з легкої, міцної тканини, що дихає. Пори в рукавичці забезпечують вентиляцію, що зменшує потовиділення під час інтенсивних тренувань, зберігають ваші руки сухими. М’яка конструкція "рушника" на тильній стороні великого пальця допомагає швидко витерти піт під час тренування. Петлі на кінчиках пальців призначені для легкого зняття. ДИЗАЙН ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СПОРТУ ЧИ ДІЯЛЬНОСТІ - Ідеально підходить для тренажерного залу. Рукавички для тренувань підходять для чоловіків, жінок та підлітків. Іх використовують у важкій атлетиці, для підтягувань, фізичних вправ, фітнесу, тренажерного залу, крос-фіту, їзди на велосипеді, тенісу, веслування, загальних тренувань або для виконання важкої роботи. Наші рукавички - хороший вибір. ЗРУЧНІ ДЛЯ НОСІННЯ: регульований манжет забезпечуэ комфортну посадку. Довжина ? пальця покращує контакт із грифом штанги, гантелями та ін. Подвійний шов підвищує довговічність. ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ РОЗМІРУ - Який розмір підходить саме вам? Просто виміряйте окружність долоні нижче кісточок пальців і над великим пальцем і знайдіть відповідний розмір у РОЗМІРНІЙ таблиці. Хоча наші рукавички можна прати в пральній машині в мішку для білизни, ми рекомендуємо прати вручну. Замочіть їх у мильній воді, промийте і викладіть сушитися. Не мийте гарячою водою з відбілювачем, щоб уникнути деформації форми, зміни кольору або склеювання. Характеристики:КолірЧорнийМатериалНеопренПризначенняДля фітнесуРозмірS, M, L, XL
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
403 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 54 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
PP_9100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички PowerPlay призначені для захисту долонь. Забезпечують стабільність при інтенсивних рухах, захищають руки від розтягнень, запобігають ризику травмувань під час вправ.

  • ЗАХИСТ ДОЛОНІ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ РУКИ - Наші рукавички для тренувань мають прокладку для амортизації та неслизькі матеріали на внутрішній стороні долоні. Амортизують вплив спортивного спорядження, покращують і зміцнюють хват та запобігають утворенню мозолів. 
  • ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН - Виготовлені з легкої, міцної тканини, що дихає. Пори в рукавичці забезпечують вентиляцію, що зменшує потовиділення під час інтенсивних тренувань, зберігають ваші руки сухими. М’яка конструкція "рушника" на тильній стороні великого пальця допомагає швидко витерти піт під час тренування. Петлі на кінчиках пальців призначені для легкого зняття.
  • ДИЗАЙН ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СПОРТУ ЧИ ДІЯЛЬНОСТІ - Ідеально підходить для тренажерного залу. Рукавички для тренувань підходять для чоловіків, жінок та підлітків. Іх використовують у важкій атлетиці, для підтягувань, фізичних вправ, фітнесу, тренажерного залу, крос-фіту, їзди на велосипеді, тенісу, веслування, загальних тренувань або для виконання важкої роботи. Наші рукавички - хороший вибір.
  • ЗРУЧНІ ДЛЯ НОСІННЯ: регульований манжет забезпечуэ комфортну посадку. Довжина ? пальця покращує контакт із грифом штанги, гантелями та ін.
  • Подвійний шов підвищує довговічність.
  • ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ РОЗМІРУ - Який розмір підходить саме вам? Просто виміряйте окружність долоні нижче кісточок пальців і над великим пальцем і знайдіть відповідний розмір у РОЗМІРНІЙ таблиці. Хоча наші рукавички можна прати в пральній машині в мішку для білизни, ми рекомендуємо прати вручну. Замочіть їх у мильній воді, промийте і викладіть сушитися. Не мийте гарячою водою з відбілювачем, щоб уникнути деформації форми, зміни кольору або склеювання.

Характеристики:

  • КолірЧорний
  • МатериалНеопрен
  • ПризначенняДля фітнесу
  • РозмірS, M, L, XL

Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі купити по реально виправданою вартості 403 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Перчатки для фитнеса таких брендів, як наприклад: PowerPlay в інтернет каталозі Терраспорт
Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №2 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №3 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №4 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рукавички для фітнесу PowerPlay 9100 чорно-сірі допоможе досягти мети. В « Рукавички для фітнесу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Рукавички для фітнесу порадує Вас високою якістю. Перчатки для фитнеса Matsa - M , Перчатки для фитнеса Matsa - M і Перчатки для фитнеса Matsa - M від кращих світових брендів 1369 Ви побачите в нашій категорії Рукавички для фітнесу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Рукавички для фітнесу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн