Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L

КОД ТОВАРУ: 356419
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №2
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №3
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №4
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №5
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №6
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №7
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №8
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №9
  • Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №10
Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L
Призначення: для зайняти фітнесом, йогою, пілатесом вдома и в тренажерному залі. Опис: Еспандер є унікальнім, функціональнім и ефективного тренажером для Тренування верхньої и ніжньої части тела. Еспандер Ідеально Підходить для Тренування сіднічніх м'язів и м'язів ніг, бо з ЦІМ тренажером дуже зручне делать розводка и випада на ноги. Даній аксесуар поможет зміцніті м'язи, урізноманітніті Тренування и збільшити НАВАНТАЖЕННЯ во время зайняти йогою, фітнесом и аеробікою. Зручне використовуват в Домашніх условиях и на відкрітому повітрі. Завдяк сіліконовім смужка на Внутрішній стороні Еспандер, петля всегда залішається на місці во время Тренування. Силіконові смужка Всередині не дають скочуватіся и з'їжджаті Еспандер Комфортна ширина - НЕ впівався в Тіло во время Тренування Трикотажна гумка на 50% Ширшов, чем Стандартні гумки з латексу. Смороду міцно трімаються на тілі и не зісковзують та не скручуються при віконанні вправо. На Відміну Від латексних гумок Mini Bands, Hip Bands розтягуються максимально в 1,8 рази від початкової довжина. Всі три резиночки Hip Bands ма ють однаково товщина, и відповідно, навантаження. Відрізняються смороду лишь довжина петлі. Легкий и компактний Характеристики: - сіра, розміри 32 х 8 см (довжина по колу 64 см) - розова, розміри 38 х 8 см (довжина по колу 76 см) - чорна, розміри 42 х 8 см (довжина по колу 84 см) Увага! Чим довше петля, тім простіше Виконувати Вправи на Малій ампітуді и важче на Великій. Максимальний проти (на шкірні ногу) досягає при розтягненні в 1.8 рази від початкової довжина. При вікорістанні найкоротшою петлі НАВАНТАЖЕННЯ идет Вже в самій початковій фазі вправо, и чім сільніше ви розтягує, тім вищє вона становится ..
PowerPlay
КУПИТИ
508 грн
ЦІНА: 302 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Стрічкові
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
PP_4111_Black_L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: для занять фітнесом, йогою, пілатесом вдома і в тренажерному залі.

Опис: Еспандер є унікальним, функціональним і ефективним тренажером для тренування верхньої і нижньої частини тіла. Еспандер ідеально підходить для тренування сідничних м'язів і м'язів ніг, тому що з цим тренажером дуже зручно робити розводки і випади на ноги. Даний аксесуар допоможе зміцнити м'язи, урізноманітнити тренування і збільшити навантаження під час занять йогою, фітнесом і аеробікою. Зручно використовувати в домашніх умовах і на відкритому повітрі. Завдяки силіконовим смужках на внутрішній стороні еспандера, петля завжди залишається на місці під час тренування. Силіконові смужки всередині не дають скочуватися і з'їжджати еспандер. Комфортна ширина - не впивався в тіло під час тренувань. Трикотажна гумка на 50% ширше, ніж стандартні гумки з латексу. Вони міцно тримаються на тілі і НЕ зісковзують але не скручуються при виконанні вправ. На відміну від латексних гумок Mini Bands, Hip Bands розтягуються максимально в 1,8 рази від початкової довжини. Всі три резиночки Hip Bands мають однакову товщину, і відповідно, навантаження. Відрізняються вони тільки довжиною петлі.

розміри:

  • сіра, розміри 32 х 8 см (довжина по колу 64 см)
  • рожева, розміри 38 х 8 см (довжина по колу 76 см)
  • чорна, розміри 42 х 8 см (довжина по колу 84 см)

Увага! Чим довше петля, тим простіше виконувати вправи на малій ампітуди і важче на великий. Максимальний опір (на кожну ногу) досягає при розтягуванні в 1.8 рази від початкової довжини. При використанні короткої петлі навантаження йде вже в самій початковій фазі вправи, і чим сильніше ви розтягуйте, тим вище вона стає.

Характеристики:

  • Тип: Стрічковий
  • Тип навантаження: Розтягування
  • Опір: 25
  • Конструкція: Стрічкова
  • Колір: чорний

Виробник: PowerPlay


Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L підібрати і замовити по які завищеною вартістю 302 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн каталозі Терра Спорт
Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №2 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №3 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №4 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №5 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №6 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №7 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №8 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №9 Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Гумка для фітнесу тканинна PowerPlay (PP_4111_Black_L), L допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу обрадує Вас високою якістю. Ab Mat Stein , Ab Mat Stein і Ab Mat Stein від топових світових брендів 99 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для фітнесу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн